Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #216  
Παλιά 19-08-12, 22:41
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-02-2012
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 574
Προεπιλογή

Τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια, αλλα απο οσα καταλαβα, αναφερεται κυριως σε θεματα θερμοκρασιας, ποιοτητας νερου και εσωτερικες λοιμωξεις.
Τα ΄αρνητικα΄ που εχω σιγουρα εγω ειναι τα αυξημενα νιτρικα, σιγουρα πανω απο 20, αλλα δεν μπορω με τπτ να προσδιορισω αν ειναι 30 ή ή 60 (το τεστ της api, απο τα 20 και πανω εχει παραλλαγες του κοκκινου χρωματος που ειναι αδυνατον να καταλαβεις). Κατι αλλο 'χτυπητο' δεν μπορω να σκεφτω.
Καποια...προβληματα εχω με το φιλτρακι. 'Μπουκωνει' σχετικα ευκολα, και καθε 15 μερες το πολυ του κανω καθαρισμα. Μηπως στρεσαριστηκε απο τις συνεχεις 'επεμβασεις' μου;
Αληθεια η τροφη τους, επειδη ειναι σε δωματιο, που καποια στιγμη, οταν ελειπα σε διακοπες, χτυπησε 30αρι μεσα, υπαρχει περιπτωση να χαλασε; Σκεφτομαι να τους αλλαξω το διαιτολογιο τους, να επαιρνα καλυτερα μερικες τροφες της Ocean Nutrition; Προς το παρων εχω μονο αυτη που τα ταιζω: Tropical Goldfish Color. Αν ναι, προτεινε μου τι τροφες να τους παρω ή οτι αλλο χρειαζεται εστω και προληπτικα, για να μην κανω συνεχως παραγγελιες (π.χ. μελαφιξ;...) Η θερμοκρασια που τα εχω, θελω να πιστευω οτι ειναι καλη.
Τωρα αν εχει καποια εσωτερικη λοιμωξη, χαιρετισματα τοτε γιατι τουλαχιστον οπτικα δεν μπορω να διακρινω κατι. Το αλλο ψαρακι κανει συνεχως ακαθαρσιες. Σημερα και αυριο, λεω να μην τα ταισω, και να δωσω μετα αρακα. Και απο την επομενη να τους φτιαξω ενα πιο σωστο διαιτολογιο (ισως καποιο λαχανικο ή μεγαλυτερη ποικιλια flakes ή σπιρουλινα). Ειναι σωστη αυτη η σκεψη μου;
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01357 seconds with 10 queries