Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 31-01-05, 19:40
Το avatar του χρήστη netblues
netblues Ο χρήστης netblues δεν είναι συνδεδεμένος
Nada
 
Εγγραφή: 02-05-2004
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μηνύματα: 6.302
Προεπιλογή Re: Ερωτηση ....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas
Πιστευω οτι οελεγχος τοθ PH ειναι ενγεννη ανουσιος και πολυ πιο ευκολο να γινει με αλλους τροπους...(αλλαγες αντικατασταση νερου με αλλο μικροτερης περιεκτικοτητας ΡΗ).
Μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει. Περα απο το οτι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ πρακτικο να κανεις συνεχως αντικαταστασεις νερου, ΘΕΛΟΥΜΕ το διοξειδιο να ειναι μονιμα στο νερο σε συγκεκριμενη περιεκτικοτητα για να ευνοειται η αναπτυξη των φυτων.
Με τον συνεχομενο ελεγχο του ph ουσιαστικα σταθεροποιουμε την περιεκτικοτητα σε co2

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas
Η αγωγιμοτητα μπορει μεσα απο πινακες η απο συκγριση με ενα μεσο (νερό) γνωστης αναλυσης να σου δωσει σημαντικότατες πληροφοριες για περισσοτερο ασταθεις παραγοντες του νερου που μπορει να αποδειχθουν θανατηφοροι... (σκληροτητα πχ).
H αποτομη πτωση του ph ειναι εξισου θανατηφορα, ασε που μπορει να προκληθει και πολυ πιο ευκολα απο αποτομη αλλαγη στην σκληροτητα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas
Αν 8ελεις να δεχτεισ και μια παρατηρηση ισως θα πρεπει να βρεις κατι να αντικαταστησεις την ηλεκτρομαγνητικη CO2 διοτι οι ηλεκτρομαγνητικες καποια στιγμη απο τα συνεχομενα ON-OFF 8α σου μεινει στο χερι...
καλυτερα να χρησιμοποεισεις μια βανα προοδευτικής λειτουργιας....
Βανα προοδευτικης λειτουργιας??? Εχουμε ιδεα ποσο κανει μια τετοια???
Ποσα on off φανταζεσαι οτι γινονται την ημερα? χιλιαδες? εκατονταδες?
Ουτε 10..
Αμα χαλαγανε τοσο ευκολα οι ηλεκτρομαγνητικες, τοτε κανεις δεν θα τις χρησιμοποιουσε. Πρακτικως σε ολες τις περιπτωσεις ελεγχου co2 αυτη γινεται με ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01509 seconds with 10 queries