Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από piranhas2
παιδια ασχολουμε αρκετα με το χομπυ και κυριος με πιρανχα εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου μικρα μεγαλα ΔΕΝ ΤΑΙΣΑ ΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ και τα ψαρια μου ηταν μια χαρα και τσαμπουκαδες κανανε και τα παντα
|
Μα τα πιρανχας, χωρις να ειμαι ειδικος αλλα απ οσο εχω διαβασει, και στο φυσικο τους περιβαλλον ειναι κυριως πτωματοφαγα (γι αυτο τα λενε "καθαριστες του Αμαζονιου" ) και ακριβως λογο αυτης τους της φυσης εχουν ανοσιοποιητικο τανκ.
Παράθεση:
ΑΛΛΑ σε ψαρια πο λεει ο Αλεκος που ακομα δεν ξερουμε τιποτα(ενηλικα HYDROLYCOS-GATF υπαρχουν απιροελχιστα σε ενυδρεια τερατα) εχουνε 1 με 2 χρονια το πολυ που παίζουνε στη ελληνικη αγορα τα ζωντανα ειναι μονοδρομος για αυτα τα ψαρια ειτε μας αρεσει ειτε οχι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει για αυτο δεν εχω παρει κιολας
|
Το θεμα ειναι οταν εχουμε να κανουμε με ψαρια που θελουν αλλα ψαρια αποκλειστικη τροφη ειναι σωστο να τα εχουμε στο ενυδρειο μας?
Εδω ο αλλος δε μπορει να κοιμηθει επειδη του πεθαναν καποια γκαπακια, και ερχεσαι και μιλες για ιχθυοκαλλιεργεια σε κουβα διπλα στο ενυδρειο με τους θηρευτες?
Δεν ξερω, δεν προσπαθω να κανω τον ηθικολογο, αλλα στα ματια μου δειχνει καπως ολο αυτο το σκηνικο, ειδικα αν προερχεται απο ατομο που υποτειθεται πως αγαπαει τα ψαρια...