Απορια για κατεψυγμενη
Καλησπερα σας...Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι ραμ(αν τα ξεχωρισω καλα) σιγουρα θα κανω μια προσπαθεια να τα αναπαραγω και το κανω για εμπειρια διοτι για 8 χρονια δεν ηξερα οτι τα ωοτοκα μπορουσαν να γεννησουν σε ενυδρεια...Τωρα επειδη στην γειτονια μου δεν υπαρχει κανενα "σοβαρο" πετ που να πουλαει κατεψυγμενη και την τελευταια φορα που πηγα στο μεγαλο πετ σοπ δεν σκεφτηκα να παρω φτου μου....και καθως κοιταζα διαφορα θεματα βρηκα οτι οι περισσοτεροι χρησιμοποιειτε γαμπαρη,καλαμαρια(φρεσκα ή κατεψυγμενα) και σκεφτηκα αν μπορω να τα χρησιμοποιησω κι εγω με ασφαλεια χωρις να βλαψω τα ψαρια μου...τι λετε?
|