Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 14-08-12, 14:09
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Από μένα πάντως έχετε όλοι το οκ να μιλάτε ελεύθερα αν δείτε κάποια μαλ@κία. Δεν είμαι παντογνώστης, δεν έχω εμπειρία, δεν έχω κάνει το διάβασμα που απαιτείται. Αυτός είναι και ο λόγος που γράφω αλλά και παρακολουθώ το φόρουμ. Να μου λυθούν οι απορίες ακόμα ακόμα να μου δημιουργηθούν καινούριες.
Κι εγω απο τη μερια μου εχω κατηγορηθει οτι ειμαι αποτομος οταν βλεπω το παραμικρο λαθος, τελειομανης, με πολυ αυστηρα κριτηρια κτλ κτλ κτλ και ετσι θα παραμεινω, αλλα στη φαση που εγραφες για το ατυχημα που ειχες με τα ψαρακια δε θα ηταν λογικο να σου πω οτι η ψαροσυνθεση σου ειναι τραγικα λαθος. Τωρα που περασε μπορω να στο επισημανω
Το βασικο προβλημα ειναι οτι εχεις μπλεξει ψαρια απο διαφορους βιοτοπους με εντελως αντιθετες συνθηκες νερου, και φανταζομαι ολα τα διατηρεις σε νερο βρυσης.
Για να ξεκαθαρισει η ψαροσυνθεση σου δεν μπορω να σου πω ποια θα κρατησεις και ποια οχι, ουτε μπορει να στο πει κανεις, αλλα απλως πρεπει να ξεκινησεις λεγοντας ποια ψαρια δε θες να αποχωρηστεις με τιποτα ωστε να δουμε τ ταιριαζει με τι και πως θα φτιαξεις τις οσο το δυνατο καλυτερες συνθηκες για αυτα



Παράθεση:
Μην ξεχνάτε ότι όπως σχεδόν οι περισσότεροι ξεκίνησα νομίζοντας ότι το ενυδρείο είναι 5 τζάμια, νερό, μπουρμπουλήθρες και ψάρια.
δε θες να μαθεις πως ξεκινησα εγω (υπαρχει καπου ενα ποστ που λεγεται "τα πρωτα μας ενυδρεια" εκει εχουμε περιγραψει το τι γεννοκτονιες εχουμε κανει, μερικοι μαλιστα εχουν ακομα φτογραφιες για να τα θυμουνται)

Παράθεση:
Την υπερβολή δεν μπορώ όπως και το αλάθητο!
υπερβολη δεν υπαρχει, τουλαχιστο οσο προσπαθουμε αλλα δε μπορουμε να φτασουμε την τελειοτητα της φυσης, και γενικα στο χομπυ πιστευω οσο ανεβαινει ο πηχης ειναι θετικο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01615 seconds with 10 queries