Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-08-12, 23:31
Το avatar του χρήστη kostas82
kostas82 Ο χρήστης kostas82 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κ.κηφισιά Αττική
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ καλο το λινκ. Durso ψαξε. Παρεπιπτοντως την durso γινεται να ανοιξω τρυπα στο πισω τζαμι και να περασω μεσα μονο τη σωληνα και το Γ που παει προς το κατω ε; Και η σωληνα που κατεβενει στο σαμπ ναναι απεξω. Δεν εχει θεμα ;
λογικά δεν θα δουλεύει καλά , θα έχει θέματα πχ μπορεί να ρουφήξει κανά ψάρι
Πολυ καλο και ακριβο εξοπλισμο διαλεξες. Η vortech mp10, ασυρματη η οχι, θα σου φτασει με αλλον εναν απλο κυκλοφορητη coralia tunze(dc) η sunsun(ac). 1 ινστα η υπερχειληση αν πας σε durso type, νομιζω ειναι χρυση τομη απο πλευρας θορυβου και ικανοτητας overflow. Προσοχη στην τρυπα που θα κανεις στο καπεκι που θα βαλεις στην υπερχειληση. Μικρη και σιγα σιγα ανοιγεις. Δασκαλε(kostas82) καλα τα λεω;
σιγά βρε αγόρι μου , όχι και δάσκαλός , καλά τα λες πρέπει να ξεκινήσεις με μικρή τρύπα , εγώ πάντως αν πήγαινα σε durso θα έφτιαχνα ένα εξωτερικό κουτι υπερχείλισης με μια durso μια λίγο πιο ψηλά σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο βουλώσει η πρώτη και μία τρίτη ανοιχτή σωλήνα να μαζεύει τα νερά της πρώτης όπως έχει φτιάξει ο φίλος μου ο Σάκης εδώ viewtopic.php?f=42&t=1 το σύστημα που σου πόσταρα πιο πάνω με το ποτήρι υπερχείλισης είναι η τελευταία μόδα και είναι και αρκετά αθόρυβη
Main display800l , Sump 200l
Lighting : DIY custom multichip led
Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo ,
Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy
Cooling Tr
20, Heating Eheim Jager
Auto top off DIY , ROWw

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01508 seconds with 10 queries