Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #77  
Παλιά 10-08-12, 19:15
rtolis Ο χρήστης rtolis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-09-2010
Περιοχή: Λαμία
Μηνύματα: 411
Προεπιλογή

+1 κι από μένα!

Συμφωνώ απόλυτα με τη Lucy. Ένα ενυδρείο πρέπει να είναι ενυδρείο, για μένα. Την τελειότητα της φύσης πρέπει να εξυμνούμε, όχι το τι θα σκαρφιστεί ο καθένας. Για φανταστείτε να επικρατήσει αυτή η μόδα και να ασχολούμαστε με υποβρύχια "πευκάκια"...
Μπορεί να είναι έργα τέχνης και αναγνωρίζω τον κόπο αυτών που τα έφτιαξαν, αλλά μου κάνουν την ίδια εντύπωση που θα μου έκανε ένα κλουβί με καναρίνια με πλάτη ενυδρείο με φυτά.

Επίσης συμφωνώ με τον Lingistis. Και γιατί ακόμα αποδεικνύεται ότι ένας συμφορουμίτης μας, από επαρχία, χωρίς μαγαζιά και φίρμες από πίσω, μπορεί να σταθεί επάξια σε ένα διαγωνισμό. Και ίσως αυτό να είναι κίνητρο α) να ασχοληθούν έστω και λίγο παραπάνω μερικοί φίλοι με το στήσιμο ενός ενυδρείου β) να υπάρχουν 13 συμμετοχές στον επόμενο διαγωνισμό και όχι 3.

Αυτό το ενυδρείο με έχει μαγέψει με την κάθε μεταμόρφωσή του και θεωρώ ότι είναι και ένα μάθημα του τι γίνεται όταν υπάρχει σύμπνοια και αλληλοβοήθεια μέσα στο forum. Χωρίς φυσικά να παραβλέπω τις ατέλειωτες ώρες και προσπάθειες που του έχει αφιερώσει ο φίλος Nicpapa.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01379 seconds with 10 queries