Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #76  
Παλιά 10-08-12, 15:21
Το avatar του χρήστη lingistis
lingistis Ο χρήστης lingistis δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
 
Εγγραφή: 13-09-2007
Περιοχή: ΦΛΩΡΙΝΑ
Μηνύματα: 1.420
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gvergyris Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα ψηφιζετε ακριβως με αυτη τη συλλογιστικη ακομα και αν περαδεχεστε οτι υπάρχουν και αλλα καλυτερα ενυδρεια μονο και μονο γιατι το παιδι ειναι "δικος" μας.


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξάλλου η διαδικτυακή ψηφοφορία δε βγάζει νικητή, απλά του δίνουμε (όσοι εκτιμούμε την προσπάθειά του) τη δυνατότητα να προκριθεί στην επόμενη φάση και να περάσει από την κριτική επιτροπή φίλε μου δεν ισχύει αυτό.


Και βέβαια υπάρχουν ενυδρεία που είναι καλύτερα του Νίκου... τα περισσότερα εκ των οποίων στήθηκαν με χορηγούς και ας πούμε από επαγγελματίες του χώρου που έχουν συμμετέχει σε αρκετούς διαγωνισμούς και με άλλα κίνητρα, διαφορετικά πιστεύω από του Νίκου. Και εδώ είναι που επεμβαίνουμε εμείς με την ψήφο μας, ψήφο που δεν παίζει καμία σημασία στην κατάταξη ή στην πρόκριση των ενυδρείων και συγκεκριμένα του Νίκου. Από τα 200 ενυδρεία που βλέπουμε ήδη τα 100 έχουν περάσει στην επόμενη φάση και ελπίζουμε του Νίκου να είναι ένα από αυτά.

Η ψήφο μας έρχεται πρώτα απόλα να υποστηρίξει τις προσπάθειες ενός ατόμου, ενεργού στο χόμπι στην επαρχεία… και το τονίζω αυτό το μακριά από τα κέντρα. Να του δείξουμε του Νίκου ότι πέρα από την όποια κατάταξη λάβει η συμμετοχή του μας έκανε όλους περήφανους που εποχές δύσκολες για όλους μας κάποιος δικός μας επαινέθηκε για τις προσπάθειες του. Τι σημασία έχει αν το ενυδρείο του Νίκου μπήκε στα 200 ή είναι στα 100 ή αν βγει και πρώτο… ίσως καμία αφού το ενυδρείο, όπως φαντάζομαι τα περισσότερα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, έχει ξεστηθεί από καιρό. Φαντάζομαι ότι για τον ίδιο τον Νίκο πιο μεγάλη σημασία έχει που έλαβε την δική μας ψήφο. Αυτή θα του δώσει κίνητρα να συνεχίσει να ασχολείται και να μας παρουσιάσει κάποια στιγμή ένα ενυδρείο που θα το ψηφίζουν μαζί με μας και άτομα από όλο τον κόσμο.

Υπάρχει και μια άλλη παράμετρο… πόσα άτομα στο χόμπι θα παρακινηθούν να προκαλέσουν τις δυνατότητες τους για να φτάσουν ένα βήμα πιο πάνω βλέποντας τα όσα κατάφερε ένας συνχομπίστας μας; Πόσοι από εσάς μάθατε για τέτοιου είδος ενυδρεία και θαυμάσατε τα όσα όμορφα γίνονται εξαιτίας της συμμετοχής του Νίκου;

Είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι η γνώση των φίλων μας είναι γνώση όλων μας. Οι συμμετοχές παλαιοτέρων φίλων μας σε διαγωνισμούς είναι αυτές που κεφαλαιοποίησαν την γνώση και κάποιοι νεότεροι, μεταξύ αυτών και ο Νίκος, κατάφεραν να μάθουν πώς να φτιάξουν τόσο όμορφα ενυδρεία.

Οπότε ψηφίζουμε το ενυδρείο του Νίκου… και ας αναρωτιούνται πολλοί που βλέπουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας γιατί είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ενυδρεία… ίσως στην τελική είναι γιατί είναι Ελληνικό
__________________
Γιάννης
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01989 seconds with 10 queries