Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 04-08-12, 15:30
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alexkoun18 Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον την αλλη φορα πριν βαλο ψαρια θα κανω τον κυκλο του αζωτου θα βαλω φυτα αν το επιτρεπουν τα ψαρια που θα παρω θα δω τη νερο θελουν και μαλον θα παρω ψαρια που ζουν σε σκληρο νερο δηλαδη στο νερο βρυσης γιατι δεν ξερω πωσ μαλακωνης το νερο τησ βρυσης και θα ξαναδητε το ενυδρειο μου

σωστη αποφαση, (αν και μας γκαστρωσες για να το καταλαβεις)
αν δε σ αρεσουν τα γκαπυ παρε πλατυ η καποιο αλλο ζωοτοκο, ειναι τα μονα που μπορει να βαλεις στο ενυδρειο σου (και οχι δεν ψωφανε, αντιθετα γεννοβολανε σαν παλαβα)

Παράθεση:
Παράθεση:
διότι ή έχει πλήρη μεσάνυχτα ή μας δουλεύει
δεν σου απαντω γιατι θα καταληξη αλλου το θεμα
Ασε και τιποτα να πεσει κατω, πολυ σωστα σου ειπε, γιατι το παιρνεις στραβα?
Καποιος που γνωριζει εστω λιγο μερικα βασικα απο ενυδρεια που θα δει αυτο το θεμα θα υποψιαστει οτι μας δουλευεις και οτι ολα αυτα τα γραφεις απλα για πλακα. Ειναι τοσο χοντροειδεστατα τα λαθη που εκει παραπεμπουν.





Τεσπα, αφου εχεις ενα στρωμενο φιλτρακι αν καταλαβα καλα, κι εστω αυτο το 60 λιτρο που εχεις, κι αφου θα διωξεις ετσι κι αλλιως τα ψαρακια, δε μετακομιζεις καλυτερα το φουκαριαρικο το χρυσοψαρο που το εχεις καταδικασει στην απομονωση?
Τουλαχιστο σε κελι θα ειναι καλυτερα μεχρι να παρεις καποιο πιο μεγαλο ενυδρειο η να του φτιαξεις ενα πιο αξιοπρεπη χωρο (εστω κι απο πλαστικο κουτι) Η γυαλα απλα το σκοτωνει και ειναι κριμα γιατι μιλαμε για ψαρακι που εχει προσδοκημο ζωης πανω απο 30 χρονια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01468 seconds with 10 queries