Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 01-08-12, 02:40
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Κοιτα, η γνωμη μου ειναι πως η ασφαλεστερη επιλογη ειναι καποια πραγματα να τα αγοραζουμε -εστω και στις υψηλες τιμες που τα εχουν- απο τα μαγαζια.
Οι ριζες και τα ξυλα mopani πχ ειναι αριστη διακοσμηση για τετοια ψαρια που θελουν οξινο μαλακο νερο, και βοηθανε με τις τανινες και τις ουσιες που βγαζουν, και επι πλεον βοηθανε και στο χρωματισμο του νερου.
Το καταλληλοτερο για "ξυλοφαγα" ψαρακια οπως οι πλεκο ειναι τα Moorkienwood αλλα αντε να το βρεις στα καταστηματα (κι αν τους το παραγκειλεις ποιος ξερει τι θα ζητησουν) φανταζομαι απο κανα ebuy μπορει να βρεθει παντως (δε το χω ψαξει)
Το mangroven επισεις κανει για ενυδριακη χρηση και βρισκεται στα μαγαζια, αλλα ειναι μαλλον πιο σκληρου νερου οποτε ειναι περισσοτερο διακοσμητικη η χρηση του.
Το teak επισεις αναφερεται ως καταλληλο για ενυδριακη χρηση, αλλα υποθετω πως δεν προσφερεται για "φαγωμα" αφου παραειναι σκληρο.
Red Moorwood (η mourwood ...οπως γραφεται τεσπα) το βρισκεις σε μαγαζια και ειναι κι αυτο επισεις καλο ντεκορ αλλα αυτα που βρισκεις ειναι καπως λεπτα για να θεωρησουμε πως θα βεντουζαρει πανω ενα μεγαλο πλεκο
Το savanna wood (μοιζει με mopani πολυ) επισεις πολυ καλο, και σε αντιθεση με την κιτρινιλα που βγαζει το mopani στο νερο αυτο βγαζει κοκκινιλα



Με μια ερευνα αγορας πιθανο να βρεις και πολλα αλλα, οποτε θεωρω πως εχεις μια αρκετα μεγαλη ποκιλια να διαλεξεις ωστε να αποφυγεις τους κινδυνους να εισαγεις μεσα στο ενυδρειο κατι που δε θα επρεπε...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01375 seconds with 10 queries