Εκτός του ότι είναι αφύσικα είναι ένας βασικός λόγος που αποφεύγουμε τα τεχνητά πράγματα, ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε τι περιέχουν.
Βοτσαλάκι δε χρειάζεται να βάλεις, άμα σου αρέσει στο μάτι και είναι κατάλληλο για το ενυδρείο σου βάλε. Όπως και να έχει η άμμος λόγω κοκκομετρίας, αν μπει με πιο χοντρό υλικό, σιγά σιγά θα κατέβει. Το βοτσαλάκι εξάλλου για αισθητικούς λόγους κυρίως το βάζει κάποιος, αν μπει από κάτω δε θα φαίνεται.
Μπορεί οι σκληρότητες να είναι πολλές φορές κοντά, αλλά καλό είναι να ξέρεις ακριβώς τι παίζει και ειδικά εάν θέλεις να ρυθμίσεις τις παραμέτρους.
Η αμμωνία δε βγαίνει από τα άλλα δύο που να χτυπιέσαι κάτω!
Πολύ χαμηλό μου φαίνεται το KH σου, ειδικά με το pH που έχεις. Ξανακάνε το τεστ και κοίτα κιόλας μήπως σου πούλησε ληγμένο.
|