Το καταραμένο χρωματιστό χαλίκι πάει, έφυγε μέχρι τελευταίου κόκκου! Και έκανα και φασίνα στο βυθό γιατί ειχε αφήσει "ξέφτια" απο χρώμα!!! Ολόιδια με φυλαράκια τροφής! έχω πάθει σοκ στη σκέψη του πόσα απ αυτά θα μπορούσαν να έχουν φάει τα καϋμένα τα ψαράκια μας! Δεν κατάφερα ν αναγνωρίσω απο τι υλικό ήταν, όμως σίγουρα συνθετικό και παρα πολύ κοφτερό. Μα γιατί πουλάνε τέτοια επικίνδυνα πράγματα στα ενυδρειάδικα??? (Προφανώς γιατί υπάρχουν χαζοί σαν κι εμένα που τ αγοράζουν...)
Αύριο έρχεται το χαλαζιακό χαλίκι κι έχω ερώτηση: υπάρχει λόγος που μπαίνει απο κάτω απ το βοτσαλάκι, ή μπορεί να μπει κι απο πάνω ή αναμεμειγμένο μαζί του?
Απο τιμές, βρήκα μόνο υγρά για ΝΟ2, ΝΟ3, ΚΗ και του PH που είχα ήδη ( σε μια-δυο μέρες θαρθει Αμμωνίας και GH, αν και στο μαγαζί μου είπαν πως δεν τα χρειάζομαι, γιατί η αμμωνία λέει βγαίνει απ τις μετρήσεις ΝΟ2 και ΝΟ3 και το KH με το GH είναι λέει ίδιο σχεδόν! έχω διαβάσει αρκετά εδω μέσα για την αμμωνία και τις 2 σκληρότητες και νομίζω πως δεν ισχύει αυτό που μου πε, σωστά?)
Τιμές ΝΟ2=0, ΝΟ3= 0-10, ΚΗ= 4 (χαμηλό δεν είναι αυτό? μήπως να το αφήσω το κοράλλι μέσα?) και PH= 7.5 - 8
|