Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-12, 12:49
Iren66 Ο χρήστης Iren66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Σύρος
Send a message via Skype™ to Iren66
Προεπιλογή

Εxelix και μένα με σκοτώνει το παλιοχάλικο, δεν ξέρω πως το κανα αυτό (έχω φρικιάσει με το πόσο χαζά φέρθηκα και το "διάλεξα" κι όλας τρομάρα μου! Για τιμωρία τωρα θα κάτσω να το βγάλω πετραδάκι πετραδάκι αν χρειαστεί, ωστε να θυμάμαι να μην ξανακάνω αντίστοιχες μαμακίες στο μέλλον, anyway...) Tα ζωοτόκα αφού υπάρχουν ήδη θέλουμε να τα κρατήσουμε, ιδανικά ως συγκάτοικους του μονομάχου που περιμένουμε, γιαυτό όπως είπα και στον Νικ ψάχνουμε την χρυσή τομή σε παραμέτρους και περιβάλλον, ωστε να καταφέρουμε να είναι όλοι κάπως ικανοποιημένοι (αλλά κι εμείς Συσκευή αντίστροφης όσμωσης θα κοιτάξω να έρθει, τουλάχιστον μια μικρή γι αρχή, θα ναι καλό για όλους εδώ γιατί τα χουμε παίξει με τα εμφιαλωμένα.
(προς όλους) Ερωτήσεις τώρα περί περιβάλλοντος: 1) Βγάζοντας το κοράλλι, τι άλλες πέτρες μπορούμε να βάλουμε σχετικά ουδέτερες, γρανίτες κάνει? ποταμίσιες? βότσαλα βρασμένα? και πως τις τεστάρω ωστε να βεβαιωθώ πως δεν θ ανεβάσουν σκληρότητα? (αν υπάρχει λινκ για τα πετρώματα δεν το χω εντοπίσει ακόμα, συχωράτε με) Στο βυθό τι χαλίκι ή άμμο (απο πετ) να προτιμήσουμε?
2) Ξύλα ξεβρασμένα απο θάλασσα ή ποταμό, βρασμένα/απολυμασμένα καλά, κάνει?
3) Απο φυτά, σκέφτομαι για ένα επιφανείας, ωστε αν υπάρξουν μωρά να χουν κρυψώνες (κερατόφυλλο?) και για 2-3 Vallisneria ή Aponogeton προς τα πίσω , ίσως και για κανέναν Εχινόδορο στη μέση, συν τα δύο που έχω. Καλά δεν θάναι για τον μονομάχο? Στα φυτά δεν θέλω να το φορτώσουμε πολύ και επειδή λόγω μπόμπιρα δε μας παίρνει να μπλέξουμε με CO2 και τέτοια κόλπα, ψάχνουμε για εύκολα και όχι ιδιαίτερα απαιτητικά είδη, οπότε πως σας φαίνονται οι παραπάνω επιλογές? Τέλος, υπόστρωμα (και τι είδους) να βάλω στα φυτά ή μπορώ να το αποφύγω? Εκτός απ τις ταμπλέτες στη ρίζα χρειάζομαι και κάποιο άλλο σκεύασμα για θρέψη των φυτών?
4) Στο κοινωνικό μας θα μπορούσαμε να βάλουμε καμιά γαριδούλα ή/και σαλιγκαράκι που να τρέφεται και με άλγη? Δεν έχουμε ορατή ακόμα, αλλά φαντάζομαι δεν θ αργήσει κι αυτή να εμφανιστεί...
(συχωράτε με, ρωτώ πολλά και μαζεμένα το ξέρω, αλλά δεν θέλω να κάνω κι άλλες χοντράδες όπως παλιότερα...). Να στε καλά.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01496 seconds with 10 queries