Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-12, 03:18
Iren66 Ο χρήστης Iren66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Σύρος
Send a message via Skype™ to Iren66
Προεπιλογή

Kotsos, άρα την ανούμπια μπορώ να την δέσω με πετονιά πάνω σε μια ρίζα που υπάρχει μέσα (και περιμένω και δεύτερη ρίζα όπου να ναι) σ ευχαριστώ για το tip! Μονομάχοι γιατί όχι ζευγάρι? Είχα παλιότερα έναν εργένη (ανάμεσα σε άλλα ψαράκια) και θυμάμαι πως "βαριόταν" και κρυβόταν, αλλά πήρε τ απάνω του μόλις απέκτησε ταίρι και ζήσανε ήρεμα και καλά για τουλάχιστον 3 χρόνια. Δεν μ ενδιαφέρει τόσο η αναπαραγωγή τους, μάλιστα θα προτιμούσα να την αποφύγω, απλά μ αρέσει παρα πολύ το είδος και η επικοινωνία του με τους ανθρώπους και θα θελα να ναι κι αυτός χαρούμενος και άνετος (ο παλιός μου είχε φτάσει να τρώει απ το χέρι μου, δεν ενόχλησε ποτέ άλλα ψαράκια και δεν ενοχλήθηκε κι ο ίδιος πέρα απο κάτι λίγα πεσίματα απο Guramies. Ο δε "χορός" του ζευγαρώματος τους ήταν απ τα ομορφότερα θεάματα που έχω δει στη ζωή μου! Οκ, καταλαβαίνω πως κάθε 'ατομο είναι διαφορετικό, αλλά έχω γενικά πολύ θετική εμπειρία απο μονομάχο, γιαυτό ξαναρωτάω).

Ευχαριστώ και τους δυό σας για την άμεση απόκριση. Να στε καλά.
Μένει να αναγνωρίσουμε και το άλλο φυτάκι, φοβάμαι πως δεν έχει συνέλθει ακόμα απ την πρόσφατη μεταφορά του, ή κάτι του λείπει...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01378 seconds with 10 queries