Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 28-07-12, 19:14
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mirella_S Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να καταλαβω, επειδη αυτο το φιλτρο που εχω οταν μου το εδωσαν ειχε αρκετη βρωμια σε σημειο που η αντλια σταματησε και καποια ελικα που εχει μου την εβγαλαν στο pet shop και μου την καθαρισαν αυτο εννοουμε?
Τωρα το φιλτρο το δικο μου πισω απο την αντλια εχει μια θηκη με κατι ειδικα σφουγγαρια που οταν παραμαυρισουν τα πλενω μεσα σε μια λεκανη με νερο που παιρνω απο το ιδιο το ενυδρειο ειναι κι αυτο ενα ειδος μπολι?
Μολις αλλαξα το 30% του νερου και πεταξα οτι πλαστικο υπηρχε.
Μενω στα Ανω Πατησια-Λαμπρινη

Μιλαμε για τη βρωμια που ποιανουν τα υλικα του φιλτρου. Εκει μεσα κρυβεται ολη η πολυτιμη βιολογια, και ποτε δεν την καθαριζουμε με τιποτε αλλο εκτος απο νερο ενυδρειου, κι αυτο παρα πολυ ελαφρυα (με νερο βρυσης απλα πεθαινει )
Επισεις αν το φιλτρο μεινει πολλες ωρες χωρις να λειτουργει παλι η βιολογια κινδυνευει να καταστραφει.
Αν το φιλτρο δουλευει καιρο ΙΣΩΣ να υπαρχει πανω του βιολογια (τα σφουγκαρακια βεβαια δεν ειναι τοσο καλο βιολογικο υλικο ωστε να πεις πως θα κρατησουν για ολα αυτα τα ψαρια που εχεις βαλει εκει μεσα)
Αν δεν εχεις υγρα τεστ, καλυτερα βαλε αγγελια για μπολι (στις αγγελιες, οχι εδω). Σου εστειλα πμ, μια και το βραδυ θα καθαρισω ενα φιλτρο, αλλα αν βρεις καποιον με μεγαλυτερη ιχθυοφορτιση προτιμησε τον αφου μιλαμε για φιλτρο απο 60ρι που εχει μονο ενα μονομαχο και 15 λιτρα φιλτρο, οποτε η βιολογια θα ειναι μαλλον μηδαμινη (και καλο ειναι οσο γινεται πιο κοντα σου ωστε η διαδικασια να μην παρει πολυ ωρα ωστε να μπουν οσο γινεται περισσοτερα βακτηρια στο φιλτρο σου ζωντανα)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,04279 seconds with 10 queries