Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-07-12, 15:12
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stratilatis Εμφάνιση μηνυμάτων
Το λέω γιατί παλιότερα είχα διαβάσει σε ένα φόρουμ ότι τα αντιχλώρια περιέχουν εκτός από τις χρήσιμες και αρκετές βλαβερές ουσίες.

θα ηταν πολυ καλυτερο να εβαζες καποιο λινκ της πηγης που δινει αυτη την πληροφορια ωστε να μπορεσουμε να την αξιολογησουμε οσο γινεται εξεταζοντας τη φερεγγυοτητα της και την φερεγγυοτητα των ανθρωπων που μεταφερουν αυτη την ειδηση, των αρχικων πηγων τους αν υπαρχουν κτλ κτλ, και ειλικρινα ειναι κατι που με ενδιαφερει παρα πολυ, και ΙΣΩΣ να εχουν και δικιο, γιατι αν το αντιχλωριο ηταν απλα ευεργετικο τοτε γιατι να μην πινουμε κι εμεις νερο με αντιχλωριο (εστω προσαρμοσμενο για ανθρωπινη χρηση) ?
Ομως με το "καπου διαβασα, καποιος ειπε, καπου ακουσα" μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε και ΙΣΩΣ να αρχισουμε να παραγουμε αστικους μυθους.
Αυτο που λες οτι η φυσικη αποχλωριωση διεξαγεται σε μερικες ωρες ειναι αληθεια, αλλα δε γνωριζω τι αλλο δεσμευει και πολυ περισσοτερο τι αλλο κανει. (κι εγω διαβασα σε ενα φορουμ πως καποιος θεραπευσε ψαρι απλα με aquatan! Δεν αποκλειω η πληροφορια να ηταν η μπαρουφα της ημερας, αλλα απο τη στιμη που δεν εχω δει ουτε μια μελετη καποιου χημικου η καποιου βιολογου, η ακομα καλυτερα και τα δυο δε μπορω να ειμαι σιγουρος για τιποτα).
Με λιγα λογια προσωπικα ειμαι σε φαση "ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ειμαι υποψιασμενος, αλλα βλεπω πως η χρηση αντιχλωριου ειναι κατι που οσοι την κανουν δεν εχουν καποια γνωστα μεχρι τωρα προβληματα, ενω στην αντιθετη περιπτωση εχουν αναφερθει διαφορα, οποτε παω εκ του ασφαλους και παραλληλα θελω να δω μια μελετη που να αποδεικνυει καποια πραγματα με επιστημονικο τροπο"
Προσωπικα ετσι κι αλλιως δε χρησιμοποιω αντιχλωριο ουτε για αποχλωριωση ουτε για δεσμευση χημικων αφου εχω τριπλο φιλτρο με ανθρακα και kdf + οτι το αφηνω καμποσες μερες και τρεχει εμ την τυρφη αρα δε μενει ιχνος απο τιποτα, αλλα για τις ουσιες που λενε -η που υποτειθεται- πως εχει μεσα που προστετευουν τη μεμβρανη των ψαριων
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01764 seconds with 10 queries