Το θέμα μπουκαλιών ή όχι μπουκαλιών είναι για άλλο topic και για λογομαχία.
Καλώς ή κακός έκανα την επιλογή μου και δεν ήταν ούτε θέμα ευκολίας αλλά ούτε θέμα βιασύνης. Και οι οδηγίες των μπουκαλιών είναι 24 ώρες και πετάμε ψάρια, αντιθέτως πετάξα αντιχλώριο, siforax, σφουγγάρια απο ελαφρώς χρεισιμοποιημένο ενυδρείο και περιμένω σε 10 μέρες να δώ μετρήσεις. Ούτε μπόλι ούτε βιασύνη. Το πολύ πολύ να τα πετάξω όλα και πάμε απο την αρχή.
Απο τί δέντρο είναι είναι άγνωστο. Θρεπτικές ουσίες κλπ θα χαθούν με τον καιρό. Επίσης να αγοράσω δέντρο απο petshop είναι το ίδιο. Πραγματικά δεν ξέρεις απο τι είναι. Μπορεί να σου πεί οτι είναι το τάδε δέντρο και να είναι απο άλλο τελείως.
Διακοσμητική χρήση έχουν και τα δύο, έτσι και αλλιώς άρα το ένα ακυρώνει το άλλο. Και μην ακούσω για επώνυμη εταιρεία κλπ γιατί ομοίως οι επώνυμες εταιρείες πουλάνε τα μπουκάλια που μόλις είπες οτι δεν θέλεις.
Όλα είναι για άλλους σκοπούς και επιλέγει ο χρήστης τι θα χρεισιμοποιήσει.
Το ενυδρείο έχει δύο καπάκια. το ένα απο τα δύο έχει 2 τρύπες με πορτάκια για να δίνεις τροφή και να περνάει αέρας. Το θέμα μου είναι αν θα είναι εντάξει η βάση αλλουμινίου που σκέφτομαι να φτιάξω ώστε να έχω την δυνατότητα να βάζω το καπάκι απο πάνω όταν θέλω κλπ. Και να μην χαλάσω το καπάκι μου αμα βάλω αργότερα chiller.
-------------------------
Τα ξύλα είναι ξεραμένα ήδη. Δεν τα έκοψα απο δέντρο τα πήρα απο το ποτάμι για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fumantsu : 16-07-12 στις 10:25
Αιτία: Automerged Doublepost
|