Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
vagelis21 > http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177
Τι συμβουλες να δωσει καποιος που μετραει καθε μερα θανατους και αρρωστιες και που δεν ακουει τις συμβουλες των πιο εμπειρων?
stav> οπως με εχεις ξαναχαρακτηρησει ειμαι ασχετος κι επικινδυνος, μπορεις λοιπον να πληροφορησεις τους νεοτερους πως οσο πιο χαμηλα στανταρς ακολουθησουν τοσο το καλυτερο (για την τσεπη των πετσοπαδων)
Ενω σε αρκετα φορουμ (οχι μονο εδω) διαρυγνυεις τα ιματια σου οτι δεν εχεις σχεση με τα μαγαζια ουτε εχεις κανενα κερδος, δρας ακριβως ετσι. Μπορει να το κανεις κι απο χομπυ βεβαια (κι εγω support-αρω το open source λογισμικο χωρις να εχω κανενα οφελος πχ) αλλα τουλαχιστο να διευκρινιζεις πως οι συμβουλες σου δινονται για το καλο των μαγαζιων κι οχι να φηνεις να αιωρειται πως εχει καμια σχεση με το καλο των ψαριων.
Επανελλημενα . κι εδω κι αλλου προσπαθεις με καθε τροπο να μην ξεφυγει κανεις απο το χομπυ εστω κι αν δεν εχει καν τα χρηματα για ενα ενυδρειο της προκοπης, αυτο δεν ξερω τι το καλο μπορει να κανει στο χομπυ, κι εδω μιλαμε για ενα χομπυ που εχει να κανει με αληθινες ζωες ξερεις οχι για συλλογες τηλεκαρτων η παρατηρηση πουλιων
|
Εαν δεν υποστηριξουμε τα ενυδρειακα μαγαζια πως θα υπαρχει αναπτυξη
και μειωση της ανεργιας;Αλλωστε δεν ειναι κακο να παιρνουμε προμηθεια
απο αυτα οταν τα βοηθαμε να κανουν πωλησεις.
Εαν καποιος δεν εχει χρηματα να αγορασει μερσεντες δεν πρεπει να αγορασει αυτοκινητο;