Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 11-07-12, 00:05
Manuel Ο χρήστης Manuel δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 05-07-2011
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 150
Thumbs down

Λοιπόν... Απάντηση στους προλαλήσαντες..

Εγώ λέω να σοβαρευτείτε λίγο... Ένα ενυδρείο, ψάρια έχει μέσα, ψαρίλα θα βρωμάει, τί θέλατε να βρωμάει γουρουνίλα...; Τα ανεμιστηράκια με την εξάτμιση απλά βοηθούν στο να έρθει αυτή η μυρωδιά πιο έυκολα στη μύτη μας και να την αντιληφθούμε. Βάλε και την αυξημένη θερμοκρασία. Όλα αυτά συντελούν.

Απάντηση στον ενδιαφερόμενο..:

Η ψαρίλα είναι υγεία για το ενυδρείο. Ένα υγιές ενυδρείο επιβάλλεται να βρωμάει ψαρίλα και όχι κάτι άλλο. Η ψαρίλα, από την μυρωδιά του ψωφιμιού όμως διαφέρει, εκεί θα είχες πρόβλημα, αν έχεις κάποια ψωλιά/σπηλιά κλπ και σου είχε ψωφίσει ψάρι εδώ και μέρες και μύριζε, όχι τώρα. Απλά έβαλες τους ανεμιστήρες και μυρίζει πιο έντονα λόγω εξάτμισης.

Απάντηση στο υδρόθειο..:

Η αποχλωρίωση του νερού που κάνεις, επιτυγχάνεται με τη προσθήκη διοξειδίου του θείου στο ενυδρείο σου. Δηλαδή το αποχλωριωτικό έχει αυτή τη χημική ουσία που μυρίζει σαν κλούβιο αυγό και αυτή κάνει την αποχλωρίωση. Απλά οι βιομηχανίες το κρύβουν αυτό, βάζοντας και άλλες ουσίες μέσα, για να μη μυρίζει. Κάποια αποχλωριωτικά όμως, μυρίζουν λίγο, ιδίως αν περάσουν μήνες από το άνοιγμα. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί υδρόθειο στο ενυδρείο, γιατί ακόμα και να βρεθεί στο νερό, αυτό αντιδράει αμέσως με το οξυγόνο και παράγει καθαρό στοιχειακό θείο, το οποίο θολώνει το νερό και τελικά καθιζάνει στο πάτο. Οπότε δε παίζει.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01444 seconds with 10 queries