Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-07-12, 21:06
fumantsu Ο χρήστης fumantsu δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21 Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Γιατι τι συγκεκριμενο φιλτρο? μιας και η τιμη σε ενδιαφερει γιατι δεν πας σε καποια πιο βατη μαρκα?

2) ολα εξαρτωνται απο τα ψαρια. αναλογα το που μενεις ενα ενυδρειο πιανει χωρις βοηθηματα τωρα το καλοκαιρι 26-30 βαθμους

3) να κανεις κακο στο ενυδρειο με την βλαστηση δε γινεται. ακομα, σου προτεινω αμμο ψιλοκοκη για καθε χρηση. βρασιμο δε θελει Καινούργ

4) καλο ειναι να βαλεις οτι ψαρια σου αρεσουν ωστε να μην τα αλλαζεις μετα. και ακομα καλο ειναι να μην μπλεκεις διαφορετικα ειδη

5) γιατι?
1) Κοίταξα και flural αλλά μεταχειρισμένο είναι πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Καινούργια βέβαια συμφέρει καλύτερα. Δεν ξέρω 2 ετών eheim δεν είναι κακή τιμή. Βέβαια με +20 παίρνω flural καινούργιο.

2) Πετρούπολη μένω και δεν έχω AC στο σπίτι. Και δυστυχώς πιάνει αρκετή ζέστη τώρα το καλοκαίρι.

3) Άμμο βρήκα απο τον κουνιάδο σφραγισμένη και λίγο χαλίκι πολύχρωμο. Λέω να τα χρεισιμοποιήσω

4) Τα guppy είναι πολύ ωραία γενικά, δε με χαλάνε αλλά δεν ξέρω και τι άλλο εύκολο να βάλω. Σκεφτόμουν guppy, σαλιγκάρια, γαρίδες και τίποτα άλλο σκεφτόμουν που να συμβαδίζει.

5) Στρώσιμο κανονικό γιατί πιθανόν θα λείπω όλο τον αύγουστο και δεν μπορώ να πάρω ταϊστρα τώρα. Επίσης θεωρώ οτι το αργό και σχεδόν φυσιολογικό στρώσιμο είναι καλύτερο για να μάθω και εγώ και η γυναίκα μου παράλληλα αλλά και να έχω χρόνο να το μελετήσω και να αγοράσω ότι χρειάζεται.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01401 seconds with 10 queries