Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-07-12, 10:47
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από latremena Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα πια υπαρχει μονο ενα γκαπι σε ενα 20λιτρο, οποτε δεν ειναι στριμωγμενο. Θα βαλω κανενα ακομα για να μην ειναι μονο του, αλλα τα γκαπις κτλ κτλ τα φοβαμαι λιγο, μου φαινεται οτι ειναι πιο ευκολο να πεθανουν..καλα, εφταιγα προφανως κι εγω και η αγνοια μου στην αρχη, αλλα νομιζω οτι οι νανοκιχλιδες αν προσεξεις (εννοειται θα το στρωσω πρωτα σωστα αυτη τη φορα) μπορουν να ζησουν καλυτερα και για περισσοτερα χρονια (δε ξερω αν ισχυει). Επισης εχω ακουσει οτι οι νανοκιχλιδες σου δειχνουν συμπεριφορες που δε μπορεις να δεις απο τα γκαπις...Επειδη δεν υπαρχουν πιθανοτητες να παρω αλλο ενυδρειο για τα επομενα 4-5 τουλαχιστον χρονια, ελεγα να παρω κατι διαφορετικο τωρα, κατι που να ειναι πιο "κατοικιδιο"...Αλλα παλι δε ξερω αν ειναι σωστη επιλογη...
Στα γκάπυς ο μέσος όρος του προσδόκιμου ζωής τους σε πολύ καλές συνθήκες είναι 1,5 με 3 χρόνια.
Επομένως είναι ψάρια με τα οποία συνδέεσαι λίγο καιρό...αλλά μέσα από τις γένες μπορείς να συνδεθείς περισσότερο

Γενικά όμως, η επιλογή τι ψάρια θα επιλέξεις, είναι τελείως υποκειμενική και προσωπική.
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01255 seconds with 10 queries