Για να εμπλουτισω το θεμα μας σαν ειδικος παστουρμαδολογος

σας πληροφορω οτι ο καλυτερος παστουρμας,ειναι της καμηλας,και μετα απο πλατη του μοσχαριου.Για μα μην μυριζουν οι μασχαλες και τα ουρα,δεν τρωμε ποτε τι τσιμενι,που ειναι ολα τα μπαχαρικα που επικαλυπτουν το ωμο κρεας.
Εαν ομως ,παιρνοντας μονο το τσιμενι,και ανακατευοντας το με φρεσκο βουτηρο(κερκυρας) γινετε ενα φανταστικο dip.
Αυτα περι αμμωνιας και βακτηριων,εμμμμμ συγνωμη περι παστουρμα.
Αν σας ενδιαφερει ανοιξτε νεο θεμα ,να σας πω και αλλες συνταγες.Ποιος ειμαι ρε,ο Μαμμαλακης?



