Καλά κρασιά! Με τον αραγωνίτη αυξάνονται σκληρότητες και pH, για αυτό και χρησιμοποιείται στα αφρικάνικα κάποιες φορές και κυρίως στα θαλασσινά. Η αλατότητα αυξάνεται όταν ρίξεις παραπάνω αλάτι (χλωριούχο νάτριο). Αν ήσουν σε περιοχή με πολύ χαμηλές σκληρότητες να έβαζες και στα ζωοτόκα, αλλά τα νερά της Αθήνας είναι μια χαρά για αυτά.
Οπότε δε χρειάζεται να πληρώσεις αραγωνίτη. Κοίτα σε
αυτά να βρεις αυτό που θες πολύ οικονομικά.
Εδώ υπάρχει και ο τιμοκατάλογος του Ερμή, όπου ακόμα κι αν έχουν αλλάξει κάποιες τιμές θα καταλάβεις τη διαφορά με τα ενυδρειακά.