Παιδια καλημερα. Αν και ειμαι νεα στο χομπι, απο την πρωτη μερα το λατρεψα. Εξακολουθω να εχω ενα μικρο ενυδρειο με guppies, αλλα ο βασικος λογος που δεν κανω κατι μεγαλυτερο ειναι τα χρηματα. Διαβαζοντας σημερα διαφορα παλιοτερα θεματα του φορουμ μου γεννηθηκε μια ιδεα που μπορει ομως να ειναι τελειως λαθος, οποτε αν ειναι αποτρεψτε με. Σκεφτηκα λοιπον να αγορασω αυτο
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...view&iID=36973 (αν δεν κανω λαθος βγαινει γυρω στα 200 λιτρα) και να βαλω μεσα 2 χρυσοψαρακια. Αφενος θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι εφικτο. Μπορουν δηλαδη να ζησουν μονιμα σε ενα κουτι; Ειναι το υλικο καταλληλο για να δεχτει ζωη; Επισης θελω να ρωτησω αν οντως ειναι οκ αυτο σαν ιδεα, που μπορω να το βαλω; Επειδη εχω μεγαλη βεραντα μπορω να το βαλω εξω; Θα ειναι κατω απο τεντα, αλλα και παλι δε θα επηρεαζονται απο τον καιρο; Δεν υπαρχει περιπτωση να τα πειραζει κανενα πουλι;
Τελος σε τετοιο κουτι μπαινει κανονικα φιλτρο; (θερμοστατη δε χρειαζομαι για τα χρυσοψαρα). Μπορω να βαλω και κατω χαλικι κτλ;;;
Μηπως τελικα δε γινεται τιποτα απο αυτα και ρωταω βλακειες;;;Ευχαριστω πολυ!!!