Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mighellos
μου αρεσε πολυ η ιδεα να το δεσω με πετονια πιστευω μπορει να γινει πολυ ομορφο!ξυλο θα βρω στο pet shop?και κατω στο βυθο ενα απλο χαλικακι για μονομαχο!ολα αυτα τα φυτα υπαρχουν στο pet shop?
|
εγω τα χουμε πει τι μπορω να σου δωσω, (επι πλεον και λιγο πολυσπερμα και κανα δυο αλλα φυτουλια απο γρηγορης αναπτυξης... αλλα οχι moss. η moss μου δυστυχως δεν αναπτυσεται οσο γρηγορα ηθελα για να σου εδινα κι απ αυτη, αλλα αν ψαξεις θα βρεις σιγουρα)
Απο κει και περα προτιμησε γενικα να παιρνεις φυτα απο συγχομπυστες οχι μονο για λογους τιμης αλλα πολυ βασικοτερο γιατι θα "ποιασουν" κατα 99% στο ενυδρειο, ενω απο pet shop εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες μια και εχουν παραχθει με διαφορετικους τροπους, τουλαχιστο ετσι εχει δειξει η -οχι ιδιεταιρα μεγαλη- εμπειρια μου με τα καπως πιο ευαισθητα φυτα (προσωπικα οσα εχω αγορασει απο συγχομπυστες εχουν ποιασει ολα μεχρι τωρα, ενω απο pet shop επαιρνα 10 για να ποιασουν 5)
Καλες οι ανουμπιες και ομορφες, αλλα επι του παροντος τα γρηγορης αναπτυξης ειναι πιο σημαντικα. Επειτα βαζεις και αλλα για καλλωπισμο (ανουμπιες εχινοδωσρους η οτι αλλο σ αρεσει) αλλα αυτα που απονιτρωποιουν γρηγορα ειναι σημαντικοτερα σε νεοστημενα ενυδρεια