Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 23-06-12, 23:20
Το avatar του χρήστη Immortal
Immortal Ο χρήστης Immortal δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-06-2012
Περιοχή: Ζωγράφου
Μηνύματα: 269
Προεπιλογή

Ένα έχω γυρίσει, το ακριανό. Τις σίτες τις ξήλωσα γιατί μου φάνηκαν πόλυ πυκνές σαν υλικό και φοβόμουν μήπως μου κόβουν ροή αέρα. Λες να τις ξαναβάλω?

Δεν το έχω συνδέσει ακόμα το controller. Δεν πρόλαβα με τα μικρά και με τα καπάκια, έφυγε όλο το Σάββατο. Πήρα όμως ένα ηλεκτρολογικό κουτί για να τον βάλω μέσα. Βέβαια έτσι κι αλλιώς θα μπει σε σημείο που δε θα φαίνεται καθώς το έπιπλο αποτελείται μόνο από δύο ντουλάπια με πόρτες οπότε θα τον βάλω μέσα. Τον σύνδεσα όμως και έκανα δοκιμές την Πέμπτη, χωρίς όμως να έχω βάλει πάνω του συσκευές. Πάντως το τακ το κάνει όταν υπερβει άνω και κάτω όρια οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Τον έχω ρυθμίσει κιόλας. Απλά επειδή δεν είχα κουτί να τον βάλω τον ξανάχωσα στη σακούλα...

Μόλις μπορέσω θα το ολοκληρώσω... Άσχετο παιδιά. Στο Pet city βρήκα ένα φυτάκι που δεν το είχα ξαναδει και είναι απίστευτα όμορφο. Λέγεται "Lilaeopsis carolinensis"
και είναι μετρίων απαιτήσεων. Επίσης ήταν πολύ φτηνό. Αυτά για σήμερα... Καληνύχτα παιδιά! Για μια ακόμα φορά , ευχαριστώ Σπύρο για το αναλυτικότατο manual και την καθοδήγηση!
IOU1!
-------------------------
Υ.Γ.: Τα κωλόμπαρα είναι ωραία μαγαζιά!!!
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortal : 23-06-12 στις 23:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01429 seconds with 10 queries