Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 21-06-12, 20:07
Annoulini Ο χρήστης Annoulini δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-06-2012
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 149
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η δικη μου αποψη ειναι για αρχη να το πας πισω και να παρεις ενα 50-60 λιτρα. (δεν υπαρχει δα και καμια τρελη διαφορα τιμης)
Επισεις τα μπουκαλοβακτηρια αν δεν τα εχεις ανοιξει μπορεις κι αυτα να τα δωσεις πισω και να παρεις κατι αλλο (καμια τροφη, κανα φυτο η οτι αλλο σ αρεσει)
Μετα διαβασε τα υπομνηματα στην κατηγορια των αρχαριων σχετικα με το στρωσιμο του ενυδρειου. (προσωπικη αποψη το στρωσιμο με καθαρη αμμωνια ή με μπολιασμα απο ενυδρειο συγχομπυστα αν βιαζεσε)
Σε 20 λιτρα δε θα καταφερεις με την καμια να κρατησεις σταθερες παραμετρους ουτε θερμοκρασια, και οσο να ναι ειναι και στεναχωρα για το ψαρι ασχετα με το τι λεγεται.
Όλοι από κάπου ξεκινάνε.Παίρνεις κάτι πιο οικονομικό για να δεις αρχικά αν θα τα καταφέρεις και στη συνέχεια παίρνεις κάτι μεγαλύτερο.Δε νομίζω να ξεκίνησε κανένας από κανένα τεράστιο ενυδρείο!Όσο για την ''τρελή'' διαφορά τιμής είναι υποκειμενικό θέμα κι εκτός αυτού υπάρχει και πρόβλημα χώρου.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλωσηρθες!ξεκινα διαβαζωντας αυτα.
κυκλος του αζωτου.
αμμωνια
στρωσιμο χωρις ψαρια
το μπολι

αφου τα διαβασεις αυτα για να εχεις μια ιδεα και να δεις καποιες βασικες εννοιες,οτι απορια εχεις ρωτας.ειναι πολλα για να στα πει κανεις εδω αναλυτικα.
αν θες ομως πεσμας τι φιλτρο εχει το ενυδριο σου και τι υλικα εχει μεσα.διαβαζωντας τα παραπανω αρθρα θα καταλαβεις γιατι ρωταω
οτι δεν καταλαβαινεις ρωτας ελευθερα φυσικα!

εδω ειναι και η υπολοιπη αρθρογραφια του φορουμ μαζεμενη.διαβασε τα και ολα αν μπορεις.σιγουρα θα μαθεις πολλα!
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Annoulini : 21-06-12 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01504 seconds with 10 queries