Παιδια καλημερα,
Λοιπον, χθες πηγα σε ενα εξαιρετικο pet shop (που εχει κυριως ειδη ενυδρειου) , δε ξερω αν κανει να πω το ονομα του, αν και θα το ηθελα πολυ γιατι ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημενη για πρωτη φορα απο πετ σοπ και τον ανθρωπο που ειναι εκει. (αν κανει να αναφερω ονομα πειτε μου, το εχετε κι εσεις στα προτεινομενα πετ σοπ αν δεν κανω λαθος!!). Μου εξηγησε παρα πολλα πραγματα, με βοηθησε να καταλαβω και να λυσω οποια μου απορια κ μου εδωσε μπολι! Δεν υπαρχει θεμα αρρωστιας, το εμπιστευομαι αυτο το πετ σοπ, φαινονται οι ανθρωποι που γνωριζουν κι οσοι δε ξερουν που τους πανε τα 4 κι απλως λενε πραγματα για να πουλησουν. Ηταν ο μονος που μου ειπε οτι ηταν λαθος που εβαλα ψαρι πριν στρωσω το ενυδρειο, οταν ολοι οι υπολοιποι (κι ηταν περισσοτεροι απο 6-δεν εχω αφησει πετ σοπ για πετ σοπ στην Αθηνα!!) μου ελεγαν πως ετσι επρεπε να κανω.
Οποτε τωρα εβαλα το μπολι κι ελπιζω ολα να ειναι καλα. Μεσα στην εβδομαδα θα του παω και νερο να μου κανει ο ανθρωπος μια μετρηση (σοβαρη επιτελους!!) και θα αγορασω και τεστ, τουλαχιστον αμμωνιας σε πρωτη φαση!