Θέμα: Απορίες....
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 06-06-12, 13:56
rtolis Ο χρήστης rtolis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-09-2010
Περιοχή: Λαμία
Μηνύματα: 411
Προεπιλογή

Να πάρουμε τα πράγματα ένα ένα.
- Σε 30 λίτρα το ένα Dennerle XL (Πιστεύω να εννοείς το γωνειακό) είναι υπεραρκετό με σωστή ιχθυακή φόρτιση. Τσάμπα σε χρεώσανε το 2ο. Μετά που θα αρχίσουν να γεννάνε τα guppy θα καταλάβεις και μόνος σου τι παίζει.
- To SAE το δίνεις πάλι πίσω στο pet shop.
- Lyre tail συμπαιρένω ότι είναι molly. Αν με ρωτάς αν μπορούν να αναπαραχθούν η απάντηση είναι ναι. Αλλά θα βγάλεις "μογγολάκια"! Θα είναι κάτι ανάμεσα στα 2 και πολύ εύκολο να ψοφήσουν.

Τώρα όσον αφορά το φίλτρο του 2ου ενυδρείου η λογική σειρά είναι να βάζεις το υλικό που θα πιάσει τα "χοντρά" κάτω κάτω, στη μέση το εποικιστικό υλικό και πάνω πάνω κάτι που θα πιάσει τα "ψιλά". Από ότι μπορώ να καταλάβω, από την περιγραφή που σε έδωσε ο πετσοπάς, ο "ενεργός άνθρακας" πάνω πάνω πρέπει να είναι ζεολίτης ή και άνθρακας δεν ξέρω τι εννοεί η παριγραφή. Ένα είναι σίγουρο: δεν σου χρειάζεται. Θα αφήσεις το μπλε σφουγγάρι (είναι ένα χοντρότρυπο, έτσι δεν είναι?) κάτω κάτω για να κρατάει τα "χοντρά", θα βάλεις Siporax που λες στο κέντρο, και ενυδρειακό βάμβακα (filter wool) στο πάνω μέρος για να κρατάει τα "ψιλά".

Επίσης θα ήθελα το όνομα και τη διεύθυνση του πετσοπά σου. Νιώθω απέραντη επιθυμία να του στείλω ανθοδέσμη στη γιορτή του!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01717 seconds with 10 queries