Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #32  
Παλιά 06-06-12, 10:04
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21 Εμφάνιση μηνυμάτων

2) στο ενυδρειο πια εχουν μεινει 17 χρυσοψαρα απο τα οποια ειναι 2 που αγορασα μαζι με τα 3 που πεθαναν απο το ιδιο πετ σοπ. Δεν εχω παρει αλλα απο εκεινον. Το ενα απο αυτα τα 2 (οραντα) ιιιιισως ειναι και αυτο τωρα λιγο γεματουλι. Δε βλεπω λεπια να εξεχουν οπως στο αλλο ακομα, αλλα αν το κοιταξω απο μπροστα φαινεται λιγο η κοιλια του να εξεχει απο τα πλαγια του κεφαλιου. Δεν ξερω τι να κανω. Τι σκατα ειχε στα ενυδρεια του αυτος ο πετσοπας?

ΜΗΠΩΣ ειναι απλα η ιδεα σου?
Μπορει να ειναι παραταισμενο ή κατι τετοιο αλλιως μιλαμε για σοβαρο προβλημα...
Το τι ειχε ο πετσοπας δεν ξερω, σιγουρα κατι αποδυναμωσε τα συγκεκριμενα ψαρια, αλλα για να βγαζουν ταυτοχρονα προβληματα σιγουρα κατι δεν παει καλα στο ενυδρειο σου.
Με οσα εχει πει μεχρι τωρα μονο οι αλλαγες νερου ειναι λαθος (ειναι βεβαια πολυ σημαντικος παραγοντας) και ΙΣΩΣ η τροφες, αλλα παλι απ οτι καταλαβα τελευταια δινεις πιο πολυ φυτικες.

Παράθεση:
για την αλλαγη νερου, αν το βαρελι ειναι χαμηλοτερα απο το υψος του ενυδρειου, θα τραβηξει νερο ΑΠΟ το βαρελι ΣΤΟ ενυδρειο?
με την καταλληλη αντλια το στελνεις και στον Ολυμπο

Παράθεση:
παντως αυτο που ειπες σπυρο να ρουφηξω απο το λαστιχο δε νομιζω να γινεται. μιλαμε για χοντρο λαστιχο ποτισματος καμια 20αρια μετρα
Εγω προτεινω -οχι πως παιζει κανενα ρολο, αλλα για ευκολια- και το αδειασμα να γινεται απο το φιλτρο (η εξοδος αντι να στελνει στο ενυδρειο να στελνει στην αποχετευση η οπου θες)
Ολα αυτα μπορεις να τα εχεις μονιμα εγκατεστημενα με βανακια και να επιλεγεις τι θες να κανεις, ετσι οι αλλαγες ειναι παιχνιδακι.
 
Page generated in 0,01559 seconds with 10 queries