Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-12, 16:39
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21 Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν σε καταλαβαινω. 30% ανα βδομαδα κανω κι αυτο ειναι 200 λιτρα (33%). τι εννοεις?
εννοω οτι πολυ απλα αυτα τα 200 λιτρα μπορεις να μην τα ριξεις με τη μια στο ενυδρειο αλλα σε δοσεις.
Δεν καταλαβαινω γιατι σε προβληματιζει τοσο, με κουβαδες κανεις αλλαγες?

Παράθεση:
να κανω αλλαγη καθε 2-3 μερες? φυσικα δε γινεται αυτο.
? γιατι το απαγορευει η θρησκεια σου?
σορρυ για την ειρωνια, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω που το προβλημα.
Με αντλια δεν κανεις αλλαγες? ενα οn σε ενα διακοπτακι ειναι.
(πες μου πως δεν κανεις αλλαγες με κουβαδες γιατι αν ισχυει κανα τετοιο μαλλον εντοπισαμε το προβλημα)

Παράθεση:
Εκτος αυτου οπως βλεπεις εχω αλλα 2 ενυδρεια οποτε οπως και να το δεις εχω πολυ περισσοτερες αλλαγες απο σενα, δεν καταλαβαινω γιατι εσενα σου παιρνει 3 μερες κι εμενα 2 ωριτσες.... τελοσπαντων...
Εγω οπως και ολοι οσοι εχουν μαλακο νερο θελουμε 3 -4 μερες προετοιμασια.
Τα δικα σου ενυδρεια δε θελουν καμια απολυτως προετοιμασια εκτος απο θερμοκρασια

Παράθεση:
νομιζω το κλειδι εκει ειναι. να δουμε αν θα παθει κατι καποιο αλλο ψαρι, απο αλλο πετ σοπ η αν θα παθει κατι και το 4ο που εχω παρει απο εκει.
εγω θα τα ειχα ηδη απομονωσει και προληπτικα θα εριχνα κανα esha2000 στο ενυδρειο (και το εκτοζον που εχεις μαλλον το ιδιο ειναι)

Παράθεση:
παντως το οτι το επαθαν και τα 3 μαζι με προβληματιζει. να ειναι απο θερμικο σοκ, μπορει αλλα γιατι μονο αυτα τα 3? γιατι τωρα και οχι νωριτερα?
Γιατι αν ειχαν καμμενο συκωτι αυτα ηταν πιο ευαισθητα απο τα υπολοιπα

Παράθεση:
να ειναι απο τροφη και ΠΑΛΙ μπορει και για αυτο θα παω να παρω κι αλλες τροφες πρασιναδας κτλ. αλλα και παλι γιατι και τα 3 μαζι και μονο αυτα τα 3?
το ιδιο

Παράθεση:
τι αλλο μπορει να ειναι που να χτυπησε τοσο γρηγορα 3 ψαρακια δεν καταλαβαινω.
Μαλλον ειχαν ηδη καποιο προβλημα, απλα κατι το επιδεινωσε. ΑΝ αυτο ισχυει τοτε προσεχε γιατι θα αρχισουν τα προβληματα και στα αλλα.

Παράθεση:
οσο για το ασπρο ψαρακι, ναι. ηταν υπερφουσκωμενο και σαν ανανας. ξαφνικα απο μονο του σημερα ξεφουσκωσε κι εχασε πολλα λεπια αλλα σε λιγο αρχισε να πλαγιαζει
τα λεπια που ξεχωριζουν παραπεμπουν σε dropsy. Τωρα τι πραγματικα ειχε ποιος ξερει?

Page generated in 0,02204 seconds with 10 queries