Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 01-06-12, 12:30
Το avatar του χρήστη Immortal
Immortal Ο χρήστης Immortal δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-06-2012
Περιοχή: Ζωγράφου
Μηνύματα: 269
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη η ψαροσυνθεση σου ειναι προβληματικη καλο θα ηταν να μας εδινες και τις μετρησεις σου.
Εχεις χρυσοψαρα που θελουν κρυο νερο και υψηλες σκληροτητες και ph μαζι με τροπικα ψαρια που θελουν χαμηλο ph και σκληροτητες και υψηλη θερμοκρασια.
Με το Black ghost knife δεν εχεις προβληματα να κυνηγαει τα αλλα ψαρακια?
Το Clown loach δε μπαινει μονο του
Το Pangasius οταν μεγαλωσει και δε θα μπορει ουτε να στριψει τι σκοπευεις να το κανεις?
Το στρωσιμο με ψαρια δεν επρεπε να γινει, αφου υπηρχε ηδη ενα ενυδρειο επρεπε να παρεις το φιλτρο οπως ηταν (η τα υλικα του) και να το εβαζες στο καινουργιο. Εαν για καποιο λογο δεν μπορουσε να γινει αυτο επρεπε να βρεις μπολι απο καποιον αλλο που εχει στρωμενο ενυδρειο.
Τεσπα, αυτο τωρα εγινε...
Τα φυτα γιατι να τα βγαλεις?
Ακομα κι αν ξεχασουμε την υπαρξη του Pangasius τα λιτρα σου ειναι απαγορευτικα για τα ψαρια σου αφου ολα γινονται πολυ μεγαλο μεγεθος.
Δυστυχως πρεπει να βρεις τροπο να φτιαξεις την ψαροσυνθεση σου αφου επιλεξεις αρχικα τι νερο θες να εχεις και να δωσεις τα υπολοιπα γιατι διαφορετικα ολα τα ψαρακια σου θα ζουν σε προβληματικο περιβαλλον (για τα περισσοτερα ειναι σχετικα ευκολο, αλλα βεβαια το Pangasius εχεις ελαχιστες πιθανοτητες να βρεις καποιον που να εχει καταλληλη δεξαμενη για να το παρει οποτε μονο σε μαγαζι αν το χαρισεις )
To pangasius έχω ήδη κανονίσει να φύγει, στο μαγαζί από το οποίο το πήρα.
Το PH μου είναι ελαφρώς όξινο (από 6,6 -6,8 ) και τα χρυσόψαρα είναι απομεινάρια από το παλιό μου ενυδρείο (το οποίο ήταν το 60αρι nano της Dennerle οπότε μπόλι δεν έπαιζε καθώς το φίλτρο τους είναι εσωτερικό με ειδικά σφουγγαράκια που σε καμία περίπτωση δε μπορούσαν να μπουν). Το μόνο που κατάφερα να κάνω για να έχω καλύτερη αρχική βιολογία ήταν να πάρω γύρω στα 40 λίτρα νερό από το παλιό... Τα χρυσόψαρα δυστυχώς δε μπορώ να τα διώξω (παρόλο που το θέλω) γιατί ανήκουν στις 2 κόρες μου.... Έχουν όμως συνηθίσει σε μεγάλες θερμοκρασίες (24-25) από τότε που τα πήρα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα... Το BGK είναι το πιο ήσυχο και ντροπαλό ψάρι που έχω και δεν έχει ενοχλήσει κανέναν εδώ και 8 μήνες που το έχω... Για την ακρίβεια αν κάποιο ψάρι έχει επιδείξει επιθετικότητα αυτό είναι το comet. To Clown θα πάει και αυτό από εκεί που ήρθε καθώς (όπως έγραψα παραπάνω) ήταν παρορμητική αγορά.
Όσο για τα φυτά, μιλάω μόνο για το κερατόφυλλο το οποίο εκτός του ότι μεγαλώνει ραγδαία, λερώνει κιόλας καθώς το τσιμπολογάνε τα χρυσόψαρα...
Το ξέρω ότι η σύνθεσή μου είναι "ότι να'ναι" και προσπαθώ να ψήσω τις μικρές να διώξω τα χρυσόψαρα , αλλά ως τώρα, χωρίς επιτυχία.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01656 seconds with 10 queries