Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-12, 12:42
Το avatar του χρήστη despot
despot Ο χρήστης despot δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΦΛΩΡΙΝΑ
Προεπιλογή

κοντευω να τρελαθώ .......

τα τεστ νερού δεν εφτασαν ακόμη μιας κ ζω σε επαρχία ........

πήρα τυροκομικό αλάτι κ έκανα μπάνιο το άρρωστο ψαράκι για ένα λεπτό μετά το έβαζα σε ένα καθαρό κουτί με νερό του ενυδρείου δυστυχώς σήμερα πέθανεε,,,,,,,,,,,,,,

έριξα επίσης τυροκομικό αλάτι πολύ καλά δυαλιμένο σε νερό χωρίς χλώριο ακολούθησα την δοσολογία στο μισό απο ποστ στο φορουμ περίπου 20 γραμάρια .......

ο τύπος με το παλιό μεγάλο ενυδρείο μου δίνει διακοσμιτικά κ ότι άλλο έχει μέσα όχι φιλτρα κ εξοπλισμό μιας κ θα τα πουλήσει λέει ,,

το μεγάλο ενυδρείο της πιτσαρίας είναι κατασκευή κ δεν βγαίνει απο το τοίχο εντωμεταξύ σκεφτεται να πουλήσει την πιτσρία μαζί με το ενυδρείο αν δεν βρεί λέει πως θα το δυαλίσει να πουλήσει μόνο τα τζάμια .....

λοιπόν έχω 3 φίλτρα που πήρα απο το καταστημα του φίλου μου κ πολλές πετρούλες για υπόστρωμα θα πάρω 2 μεγάλα κουτιά να χωρίσω τα ψαράκια μιας κ το ικέα είναι πολύ μακριά για μένα.....

φυτά ζωντανά πρέπει να αγωράσω με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω πτολεμαίδα ,,,,

το τάισμα σταμάτησε γιατί δεν γνώριζα κ έρινα μέσα ασταμάτητα ..

τώρα έχω 3 διαφορετικές τροφές απο φίλο μου που αγόρασε απο πετ σοπ οι τροφές είναι

μιά για χρυσόψαρα - ταμπλέτες βυθού - τροφή για τροπικά

κάνω μια΄ανάμιξη κ τα ταίζω φυσικά σε μικρές ποσότητες όσο μπορούν να φάνε σε 1 λεπτό απο την επιφάνεια ...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01363 seconds with 10 queries