Όντως συναρπαστικά όσα βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, κι ας τα έχεις δει χιλιάδες φορές σε ντοκυμαντέρ!
Δίνετε συγχαρητήρια στο Βασίλη για τον θαυμαστό του κήπο. Δεν έχετε καθόλου άδικο, αλλά δίνετε μεγάλο άδικο στους δικούς σας κήπους που δεν τους παρατηρείτε και θα δείτε ότι κι εκεί - ακόμα και σε κήπους μέσα στην πόλη- σημειώνονται καθημερινά μικρά θαύματα.
Κι εγώ βλέπω πολλά, όταν είμαι εκεί, αλλά δεν έχω πλέον την φωτογραφική μηχανή την οποία "τσέπωσε" ο γιός μου και πλέον στις κάρτες μνήμης υπάρχουν μόνο τρένα!
Βασίλη συγχαρητήρια για την παρατηρητικότητά σου, κι ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τις ομορφιές αυτές... ε, καλά δεν είναι κι ότι ομορφότερο να την βλέπεις την μάντισσα να τρώει τον άντρα της

