Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 22-05-12, 14:22
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Akakios Miskos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή θες να πεις πως το να ανάβω 2 φορές την μέρα τα φώτα είναι ένα παράξενο φαινόμενο γι'αυτά και δεν στέκει....Οκ. Κι αν πρέπει να ταϊσω 2 φορές τη μέρα...??

Στους 23-24 βαθμούς.
Οχι δεν λεω αυτο, αν και υπαρχει και η αποψη που λεει οτι μπορει να σπαει η φωτοπεριοδος σε δυο μερη πχ αναβει το φως τις μισες ωρες της φωτοπεριοδου, μετα σβηνει μερικες ωρες και μετα ξαναναβει για τις υπολοιπες ωρες της φωτοπεριοδου.
Λεω το εξης, αν ανοιγεις το φως πχ 6-12μμ, να ταιζεις στις 6 και στις 10. (και οσες φορες ενδιαμεσα χρειαζεται αναλογα το ειδος και την ηλικια των ψαριων - παντα υπο την προυποθεση οτι η φιλτρανση και οι αλλαγες νερου επαρκουν, αλλιως φτιαχνουμε τη φιλτρανση και τις ρουτινες μας και οχι διακοπτουμε το ταισμα).
Αν δεν εισαι στο σπιτι οταν ανοιγουν τα φωτα, υπαρχουν και οι ταιστρες.
Αν και γενικα ειμαι της αποψης να ταιζονται απο εμας τα ψαρια και οχι απο ταιστρες αν ειναι δυνατον (αλλιως παει χαμενο το θεαμα).
Οι ταιστρες ειναι για ωρα αναγκης (και αφου εχουν δοκιμαστει αρκετες μερες στο ενυδρειο υπο την παρουσια μας, πριν την αφησουμε και φυγουμε).

Ξερεις σε τι θερμοκρασεις ζουν τα ψαρια αυτα? (τα ορια θερμοκρασιας μεσα στα οποια διαβιωνουν δλδ)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01394 seconds with 10 queries