Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-12, 17:48
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

γεια σε όλους αρχίζω και έχω ακόμα πιο έντονες υποψίες για την επιθετικότητα των neon

τώρα παρατήρησα το εξής τα neon έχουν σπάσει το κοπάδι και πηγαίνουν δυο δυο τρία τρία πίσω από ένα neon με πιο φουσκωμένη κοιλια και τις παίζουν

εντύπωση μου έκανε όταν 2 neon έμειναν μονα ένα με πιο μεγάλη κοιλια και ένα με πιο μικρή μπήκαν μέσα στο φυτό σε κάποια φάση ήταν διπλα διπλα μετά κάνανε κάτι κυκλάκια και μετά αυτό με την πιο λεπτή κοιλια έφερε το στόμα του κοντά στο πίσω και κάτω πτερύγιο πριν την ουρα αυτουνού με την πιο μεγάλη κοιλιά ακριβώς όπως κάνει ο αρσενικός ram στην θηλύκια
δυστυχώς
δεν πρόλαβα να το τραβήξω αυτό αλλα τράβηξα σε video κάτι ανάλογο λίγο αργότερα

το σχετικό video με τα neon
φαίνεται πως προστατεύει to αρσενικό neon την θηλύκια neon

η "ραμιρεζα" με έχει πάρει χαμπάρι και έχει κρύψει λίγο τα χρώματα και συνήθως σκάει στα neon να τσεκάρει τι παίζει ίσως πιστεύει ότι πρόκειται για τροφή για αυτό κοπανιούνται xD

http://www.youtube.com/watch?v=Vo3is...ature=youtu.be

μάλιστα εχθές ένα neon με μεγάλη κοιλιά μπήκε στην σπηλιά που έχω για τα ram περίεργο...

λέτε να γίνω πατέρας στα neon ??? λέτε για αυτό να τις παίζανε τόσο καιρό για το πιο θα κυριαρχήσει??

απίστευτο άμα κάνω γεννα στα neon και όχι στα ram θα τραβάω τις κοτσίδες μου

όσο για το νερό δεν τίθεται θέμα οι τιμές είναι κατάλληλες 100% ακόμα και το co2

η bba δεν αναπτύσσετε πια αυτό κάτι λέει μονο στον tenellus έχει μείνει και εκεί φεύγει και ελάχιστα στο τζαμι που αν το ξύσω θα φύγει αλλα δεν θέλω για να τσεκάρω τι παίζει με την ανάπτυξη

πάντως αν κάνω γεννα στα neon οι τιμές τους νερού θα είναι 1000000000000% σωστές έτσι δεν είναι?

τώρα το cory panda δεν ξέρω γιατί πέθανε είχε και αυτό όλα τα χρώματα μονο μια μέρα πριν μας αφήσει παρατήρησα ότι είχε γίνει λίγο πιο γκρι χρώμα όμως το μαύρο και το mpez ήταν σταθερά τα αλλα δυο φαίνονται τέλεια ως τώρα

τα demasoni δεύτερη μέρα και σκίζουν από ότι έχω καταλάβει ένα είναι σίγουρα θηλυκό και ένα αρσενικό για τα αλλα τρία μάλλον είναι αρσενικά θα δείξει.. αλλα ακόμα είναι νωρίς για 100% συμπεράσματα

τις πέτρες τις αγόρασα από mantra που πουλάει πέτρες γενικά αλλα και για χόμπι είναι μπλε με trikouaz και σε κάποια σημεία mobizei λίγο αλλα έχει και λίγο μάρμαρο μέσα

έκανα το test και είναι σίγουρα ασβεστολιθικές καλύτερες πέτρες και στα χρώματα των demasoni δεν θα μπορούσα να βρω αλλά ούτε έχω ξανά δει σε photo στο internet..είμαι κωλόφαρδος που τις βρήκα μάλλον έτσι αισθάνομαι xD πάντως σε καμια περίπτωση δεν θα έβαζα φεγγαροπετρα

ο κύριος λόγος που τις διάλεξα αυτές ειναι γιατί μοιάζουν στα χρώματα των ψαριών επειδή γνωρίζω πως τα demasoni είναι επιθετικά ιδιαιτερα όταν βλέπουν αλλα με τα ίδια χρώματα.. με αυτόν τον τρόπο θέλησα να τα ξεγελάσω λίγο χα χα χα

τώρα με την άλγη δεν ξέρω πως θα γίνουν ελπίζω πιο όμορφες
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01644 seconds with 10 queries