Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-12, 00:21
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

τα έχω διαβάσει ένα εκατομμύριο φορες όχι μονο εδώ αλλα και σε ξένα forum άκρη δεν έβγαλα για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ σύμφωνα με τις μετρήσεις που περνώ μπας και έχει κάποιος καμια ιδέα για την ριζα του προβλήματος.

η κοπελια με έκανε να πάθω pop-eye!!

φιλικά σας το μεταφέρω όπως το είδα

φορούσε λευκό κορμάκι που είχε βγει έξω από το τζιν (όχι στα πλάγια από πίσω) και από μέσα ροζ με λουλουδάκια..

καταλαβαίνετε πόσο είχε σκύψει με την ξύστρα στο χέρι ξυνοντας της "αλγες" στο ενυδρείο για να φανεί - βγει το εσώρουχο μέσα από το λευκό κορμάκι..

(ρόμπα την έκανα την κοπέλα κρίμα.. πάντως σας το μεταφέρω από έντονο θαυμασμό ξεκαθαρα )
-------------------------
αν θέλετε έχω και άλλες εμπειρίες από "κοκομπλοκα" που έχω πάθει στα pet shop τους τελευταίους 5 μήνες(αμ τι νομίζατε γιατί ασχολούμαι με τα ενυδρεία? για να πηγαίνω στα pet shop και να βλέπω γκομενάκια lol )

γκομενάκια που σκάνε να πάρουν σκυλάκι η να αγοράσουν τροφή,χτένα,λουράκι,ψαράκια κουδουνάκια,πουλάκια,χελωνάκια,σκιουράκια, κουνελάκια

αλλα θα ξεφύγουμε από την bba

πάντως σήμερα χρειάστηκε να πάω 3 φορες στο σε άλλο pet (amos,υπόστρωμα,cory panda,κάνω τόσα πολλά που ξεχνάω κάποια..) διαφορετικό pet από τα προηγούμενα που ανέφερα πιο πάνω.έβρεχε και μπαίνει μέσα μια... εκεί τα είδα όλα μα το θεό δεν κάνω πλακα τώρα.πολύ

καλύτερη από την προηγουμενη με το κορμάκι,

ήμουν στο ταμείο πλήρωσα ένα υπόστρωμα για το νέο ενυδρείο και αφού πλήρωσα ξανά γύρισα μέσα με το υπόστρωμα και έκανα βόλτες στο μαγαζί..

πρώτη φορα έτσι που δεν είμαι της πρώτης ματιάς..

τελικά η κοπέλα δεν πήρε τίποτα και έφυγε πιο γρήγορα από εμενα που έκανα βόλτες με το υπόστρωμα (ευτυχώς δεν με κατάλαβε κανείς lol)

τι τυχεροί οι petshopades και δουλειά έχουν και γκομενακια βλέπουν

μετά το σημερινό έχει γίνει το όνειρο μου να γίνω ένας petshopas

υ.γ. λιγούρης δεν είμαι 5 χρονια σχέση έχω,ούτε σκοπό να κερατώσω έχω.

δόξα τον θεό είχα πολλές εμπειρίες παλιότερα... (σε αλλα πετ χαχαχαχααχα πλακα κανω)

δεν μου έχει ξανά συμβεί έτσι..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orbion : 19-05-12 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01510 seconds with 10 queries