Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 17-05-12, 15:55
MixalisS Ο χρήστης MixalisS δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-02-2012
Περιοχή: athina
Μηνύματα: 49
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
οπως πχ. ενα κοπαδι cardinal tetra μαζι με ενα ζευγαρι apistogramma cacatuoides κλπ.
αρχικα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας!!

οσο για το apistogramma cacatuoides ειναι πανεμορφο! ειχα κοιταξει παλιοτερα και γι αυτο το ειδος γιατι μου αρεσε πααααααρα πολυ! αλλα αυτα που διαβασα ελεγαν οτι ειναι "περιεργο" ψαρι αρκετα δυσκολο....και εκτος απο αυτο νομιζω οτι ειναι λιγο σπανιο δεν ειμαι συγουρος γι αυτο που λεω.....το λεω ομως επειδη το εχω δει σε πετ σοπ μονο μια φορα και ποτε ξανα!
τωρα οσο για το φυτεμενο που πρεπει να κανω! το ξερω οτι πρεπει να βαλω πολλα φυτα κλπ.....δεν ξερω ομως κατα ποσο θα εχω επυτηχεια αφου δεν εχω ξανα "στησει" ενυδρειο με τοοοσα φυτα! συγουρα θα διχνει πανεμορφο παντως!! μακαρι να μην μου χαλασουν ολα την επομενη μερα!!!

ευχαριστω και παλι παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπως και αυτα που κοιτας ετσι και αυτα που σου ανεφερα θελουν ph κατω απο το 7.
τα Celestichthys margaritatus στο λινκ που μου εδωσε ο φιλος Γιωργος γραφει οτι θελουν ph απο 6.5 εως 7.5 αρα θελουμε το ph γυρο στο 7 ετσι δεν ειναι?? επειδη δεν εχω α/ο κοιταξα και αυτο πριν αποφασησω και εφοσον το νερο της βρυσης στο σπιτι μου εχει ph γυρο στο 7 νομιζω πως ειμαι κομπλε! σωστα? η θελω πιο μαλακο νερο?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ψαράκια αυτά είναι άγρια και κυνδινεύουν με εξαφάνηση. Αν σκοπεύεις να τα βαλεις να σκεφτείς την αναπαραγωγή τους σοβαρά!
δεν ειμαι συγουρος αν θα τα καταφερω! αλλα να εισαι βεβαιος οτι θα προσπαθησω! και το οτι ειναι ειδος υπο εξαφανιση δεν το ηξερα! αλλα ειναι ενας ακομα λογος για να βαλω καποια απο αυτα στο ενυδρειο μου και να τα "πολαπλασιασω"!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 17-05-12 στις 15:55 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01627 seconds with 10 queries