Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-05-12, 19:56
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από noutsman Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ξερω πως δεν μενουν ιδια σε μεγεθος! Εξάλλου όταν μεγαλώσει, μπορώ να τον πάω πίσω (στο pet-shop)! Τον δεχεται μου ειπε...!
Πως και ηρθε η συζητηση για πιθανη επιστροφη του? Στο ξεκαρφωτο στο ειπε?
Ποσο θα τον αγορασει? Οσα εδωσες, ή παραπανω? (αφου θα εχει γινει μισο μετρο μεχρι του χρονου και μπορει να βρει παλι κανα κοροδιο με πιο μεγαλο ενυδρειο, να τον χρυσοπουλησει)
Ισως συμφερει να τον δωσεις στον Καλλιμανη για φιλετο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43958

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από noutsman Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα παιδιά! Έβαλα πριν κανα 2-3 μέρες 1 καρχαριάκι (pangasius) και 2 silver shark στο ενυδρείο μου (150ml)! Οι silver shark τα πάν καλά! Αλλά... Ένα (απο τα τρεια) αγγελόψαρο που εχω (που και που) του δαγκωνει την ουρα (απ'τον pangasius)! Είναι πρόβλημα αυτό!?? Ρώτησα τον καταστηματαρχη και μου είπε πως αυτά τα δύο ήδη τεριάζουν! Αλλά...είναι έμπιστο άτομο! Τον ξερω πολλά χρονια τωρα....:confuse d:
Παντως αν κλεισει το πετσοπαδικο και ανοιξει κανενα φαγαδικο, μη τρως απο κει.
Δεν παιζουμε με την υγεια μας.

.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 14-05-12 στις 19:56 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01417 seconds with 10 queries