δεν τον αποθαρρυνει κανενας, αλλα οταν λες ενα πραγμα 100 φορες, και μετα κανει ακριβως το αντιθετο τι πρεπει να γινει δηλαδη?
και εγω και ολοι μας ξεκινησαμε εντελως ασχετοι, ο καθενας με τη δικη του ψαροσουπα, αλλα ομως ειχαμε τη θεληση να κατσουμε να διαβασουμε και να μαθουμε τουλαχιστον τα βασικα.
στην περιπτωση εδω διακρινω μια ξεροκεφαλια, που ειτε πεις ειτε δεν πεις μια συμβουλη ειναι το ιδιο και το αυτο. περασε και δεν ακουμπησε που λενε και στο χωριο μου.
φιλε noutsman, δεν ξερω τι ηλικια εχεις, για πιτσιρικα σε κοβω (το ευχομαι δηλαδη), πρεπει, πρωτον, να αποκτησεις πρωτα απο ολα την ιδιοτητα της αυτοσυγκρατησης, γιατι οποτε θα μπαινεις σε ενα πετσοπ, θα φευγεις παντα με 10 σακουλες ψαρια και δευτερον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. οπως σου εχω ξαναπει σε αλλο θεμα σου, επειδη εισαι αρχαριος, ξεστησε ολα τα ενυδρεια και κρατα ενα για αρχη (αυτο που λες 150 λιτρα ειναι καλα) και ασχολησου με ευκολα φυτα και ζωοτοκα ψαρια. παραλληλα θα διαβαζεις και μονο ετσι θα αποκτας σιγα-σιγα εμπειρια.
αλλιως, αν κανεις παλι αυτο που νομιζεις εσυ σωστο, θα ανοιγεις ολο καινουρια θεματα που θα αφορουν θανατους, προβληματα συγκατοικησης και γενικοτερα προβληματα, και τοτε πιστεψε με δεν θα ασχοληθει κανενας μαζι σου (αφου προηγουμενως σου εχουν πει 1000 συμβουλες).
και κατι αλλο, τα ψαρια που πουλανε στα πετσοπ ειναι τα πιο πολλα μωρα, συνηθως μεγαλωνουνε αρκετα και μερικα ειδη μαλιστα γινονται τερατα.
ελπιζω να μην σε κουρασα και ποσο μαλλον να μην σε αποθαρρυνα.
αυτα.
|