Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Maverick
Δεν υπαρχει λόγος να μην λέτε τιμές για εξοπλισμό στο φόρουμ πάντως...
|
Γιαννη,εγω δεν εχω προβλημα να πω την τιμη,αλλα λαμβανω υποψιν οτι ο Σταυρος ειπε πμ και δεν ανεφερε τιμη και προιον στο ποστ.Δεν ειναι καλυτερα να τα πει ο ιδιος;

Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει προβλημα να πει την τιμη,την οποια βρισκω αρκετα καλη.

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Μια χαρα.
Δνε πεφτει πολυ κατω απο τα 6Α οταν λειτουργει στα 12V.
Σε καλυπτει υπερανετα με τα 3Α που θελεις εσυ. για να εισαι ανετος (2.3Α το ανεμιστηρι)
Μονο μη το ανεβασεις στα 13.5V ή 15V και καψεις το ανεμιστηρι,
Μονο να το χαμηλωνεις μπορεις (απο τα 12). Κι αυτο οχι πολυ.
Ενα ανεμιστηρι για PC, συνηθως σταματαει να γυριζει, αν του δωσεις κατω απ 4.5-6V.
Ετσι κι αλλως στα 4.5-6V υπολειτουργει και δεν ακουγεται τιποτα απο θορυβο, δεν πιστευω να χρειαζοσουν πιο χαμηλα σε πιο δροσερες περιοδους του καλοκαιριου.
Το τροφοδοτικο εχει 6V μινιμουμ, εισαι ΟΚ.
Πρεπει να προσεξεις ομως στα Volt, αφου δεν ειναι ανεμιστηρι για PC, μηπως δεν παιζει καλα με λιγοτερα απο 12V ή 9V (εγω δεν θα το εβαζα κατω απο 9 για σιγουρια. Και με 9V, θα κανει καποια ησυχια)
|
Σπυρο κοιταζα στο site της sanyodenki και ειδα οτι η καινουρια αντιστοιχη σειρα(Dc Dyna Ace με 172mm διαμετρο),εχει ευρος 10,2-13,8(απο οτι ειδα ολη η τελευταια 12v σειρα εχει αυτο το ευρος.Ισως τελικα να παιζει και παραπανω απο τα 12v.)Πιστευω οτι θα το καταλαβω απο την ενταση του αερα και τον ηχο του στα 12v αν δουλευε παραπανω στην προηγουμενη χρηση του.