Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-05-12, 15:38
yannis Ο χρήστης yannis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξεκίνησα λοιπόν να ψαχνω για μεγαλυτερο ενυδρείο
Λόγω χώρου, δεν μπορώ να πάρω κάτι μεγαλύτερο απο 120 lt
Η αληθεια είναι πως θέλω να συνεχίσω με τα γκάπυ που ήδη εχω και με κοκκινες γαριδες

Μερικές ερωτήσεις και όποιος γνωρίζει, απαντάει
1. Για να στρωσει το νεο ενυδρειο, μια που το "παλιο" ειναι ηδη στρωμενο, τι ακριβως κανω? Μεταφερω απλα μπολι...και ειμαι οκ?
Ναι, αφου έχεις πρώτα γεμίσει με νερό - αντιχλώριο και επιτρέψεις κάποιες ώρες λειτουργίας.
2. Ποσα φιλτα θα χρειαστω και ποσους θερμοστάτες για 120αρι?
1 φίλτρο (300 λτ/ώρα) & 1 θερμαντήρα (100-150 watt)
3. Επειδη δεν σκοπευω να χαλασω τη δομη του "παλιου" ενυδρειου, στο νεο ενυδρειο τι φυτά να επιλέξω? Η αληθεια ειναι πως με τις ανουμπιες, βρηκα την υγεια μου! Δεν μασανε τπτ
Τα φυτά είναι μεγάλο κεφάλαιο και πρέπει να διαβάσεις. Πηγαινε σε εύκολα φυτά για αρχή και βλέπεις. Οι ανουμπιες είναι πολύ όμορφες μεγάλες! ξεκίνα με αυτές και βλέπεις.
4. Διαβασα σε καποιο ποστ, πως γκαπυ εφαγε κοκκινη γαριδα. Επειδη απ τα λιγα που ξερω, το θεωρω απιθανο, ξερει καποιος αν ισχυει?
Υπάρχουν κανόνες και εξαιρέσεις
5. Ποσα Watt θα πρέπει να ειναι η λάμπα που θα επιλέξω?
για ανουμπιες 25-50 watt είσαι ΟΚ- Με ήλιο και 25 watt OK
6. Τι κάνετε όλοι εσείς οι εμπειροι χομπιστες, με τα μωρα γκαπυς που αποκτάτε? Τα χαρίζετε, τα πουλάτε...κλπ? Γιατί αν κρίνω απ τον αριθμο της κάθε γέννας...πρεπει ο συνολικος αριθμός να χτυπάει κοκκινο!!!
Κάνουμε τηγανιά
7. Η πιο σημαντική ερώτηση : Υπάρχει κάποιος τύπος ενυδρείου, τον οποίο θα μου προτείνατε? Επαναλαμβάνω πως ενδιαφέρομαι για 120αρι
Ναι τα φθηνά
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62188

Φίλε ξεκίνα με λίγα και στην πορεία βλέπεις!!!!!!!!!!! Διαφορετικά θα δώσεις πολλά χωρίς λόγο. Στήσε το ενυδρείο με αυτά που έχεις και σιγά σιγά το βελτιώνεις !

Page generated in 0,01627 seconds with 10 queries