Θέμα: tetragono?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-12, 22:01
Το avatar του χρήστη poet
poet Ο χρήστης poet δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Π.Φάληρο
Προεπιλογή

οκ παιδια με συγχωρειτε απολογουμε ενα λαθος εκανα,οπως ολοι ειδατε ειμαι πολυ φρεσκος εδω οποτε......θα μαθω,απ οσο μπορω κ διαβαζω εδω τα πραγματα δεν ειναι κ τοσο ευκολα κατ αρχην να τα παρουμε λιγο απ την αρχη,τα χρυσοψαρα ηρθαν σε εμας απο την μεγ.παρασκευη σε μια γυαλα πολυ μικρη (5)αμεσως καταλαβα οτι χρειαζομαι ενυδρειο κ πεταχτηκα εδω κοντα στα πετσιτυ που ειπα θα ξερουν να με βοηθησουν,αφου μου προτειναν να αγορασω ενυδρειο κ ολα τα παρελκομενα βγηκε ενα κουστουμακι το οποιο δεν μπορουσα με τπτ να το βαλω οποτε....αγορασα μια στογγυλη γυαλα απο τα λεροοί κ βοτσαλακια και τα εβαλα προσωρινα εκει μιας κ την κυριακη του πασχα ενας μπαρμπας μου τζαμας υποσχεθηκε στον πιτσιρικα μου να του φτιαξει αυτος ενα ενυδρειο λεγοντας του σε τι διαστασεις το θελουμε,το αποτελεσμα μεχρι τωρα για να μην σας ζαλιζω ειναι εχουν μεινει μονο 3 τα οποια ακομα τα καταφερνουν προς το παρον καλα,το μονο που τους κανω ειναι να τους αλλαζω το νερο καθε δευτερη μερα(ενοειτε προσθετω ενα κοντισιονερ η αντιχλωριο οπως το λετε εδω της jbl κ να τα ταιζω κατι μπαλακια πολυ μικρα παλι της ιδιας εταιριας που μου εδωσαν απο τα πετσιτυ καθε πρωι!ελπιζω να με συγχωρεισετε κ να με βοηθησετε για τα περεταιρω,σας ευχαριστω μιχαλης!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01727 seconds with 10 queries