Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 08-01-05, 22:17
Το avatar του χρήστη mmbuna
mmbuna Ο χρήστης mmbuna δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2004
Περιοχή: Άγιος Στέφανος
Μηνύματα: 402
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mmbuna Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην mmbuna
Προεπιλογή

Φίλε Johnkokk, εγώ μόλις σήμερα κατάφερα να τελειώσω το background μου, το οποίο αν και αγοραστό, πάλι είχε πολύ δουλεία (χρειάστηκαν οι άπειρες πατέντες) για να κρύψω σωληνώσεις κλπ.

Περνάνε απο μέσα του:

2 εξωτερικά ΕHEIM 2217 (4 σωλήνες, και 4 τρύπες εισαγωγές/εξαγωγές)
1 κυκλοφορητής (άλλοι 2 σωλήνες και μία τρύπα για επιστροφή, η αναρόφηση 'τραβάει' νερό πίσω από την πλάτη, για να μην είναι το νερό τελείως στάσιμο εκεί πίσω και βρομίσει ο τόπος!)
1 αεραντλία (άλλος ένας σωλήνας που θα καταλήγει σε 2 airstones με ένα 'Τ')

Οι τρύπες που άνοιξα, καλύπτονται απο μπροστά απο Texas Holey Rocks που έχουν αρκετές τρύπες ώστε να μην ενοχλούν την ελεύθερη ροή του νερού, βοηθάνε και με το Ph του νερού και είναι και πανέμορφες (προσωπικό μου γούστο).

Αυτό που με ανυσηχούσε βασικά, ήταν η ποιότητα του νερού πίσω απο το background αφου δεν θα έχω πρόσβαση εκεί όταν το κολλήσω πλέον.
Γι'αυτό, έβαλα το κυκλοφορητή να 'ρουφάει' απο πίσω και να το φέρνει εμπρός, και επίσης, όλα τα 4 κουτιά (πλαστικά παιδικά ποτήρια με καπάκια) στις απολήξεις των 2 φίλτρων, ενώ έχουν πρός τα εμπρός το 99% των τρυπών, έχω ανοίξει και 1% τρύπες πάνω τους, που 'βλέπουν' πίσω απο το background.

Λοιπόν, στην ερώτηση σου, (προσωπικό μου γούστο πάλι) θα εφτιαχνα την λύση με το φελιζόλ, απλά θα ξεκινούσα με ένα πιο παχύ φύλο φελιζόλ, στο οποίο και θα χάραζα 'αυλάκιά για της σωληνώσεις, εξοπλισμό κλπ.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα που βλέπω και φοβάμαι ακόμα, είναι η έλλειψη πρόσβασης στο πίσω μέρος αφού το κολλήσω!? Θα δείξει....

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κανα δυό φώτο απο το δικό μου να σου δώσω ιδέες. Επειδή δεν έχω ψηφιακή και μπορεί να αργήσω να τις ανεβάσω, αν βιάζεσε, στείλε ένα PM με κινητό, να κεράσω ένα καφέ και να το δείς απο κοντά. Μένω Αργυρούπολη.
__________________
eLearning Industry Learn all about Corporate eLearning


Γιάννης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02564 seconds with 10 queries