Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 24-04-12, 07:53
Το avatar του χρήστη stap
stap Ο χρήστης stap δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-10-2011
Περιοχή: thessaloniki
Μηνύματα: 129
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sammy Εμφάνιση μηνυμάτων
τα μαλακά κοράλλια δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις, απλά να κρατάς στο ενυδρείο σχετικά σταθερές τις συνθήκες του, σίγουρα θα χρειαστείς καλό φωτισμό με τ5 λαμπτήρες, όσον αφορά την τροφή τους, κάποια είναι φωτοσυνθετικά σχεδόν όλα δηλαδή, οπότε δεν χρειάζονται πρόσθετα όμως δεν θα ήταν κακό να τάιζες ζωοπλανκτόν και φυτοπλανκτόν μια με δύο φορές την εβδομάδα(αν δεν είναι φωτοσυνθετικά πρέπει να ταίζεις συχνά).Τώρα αν σκέφτεσαι για lps και αυτά δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες στην συντήρησή τους. Τα sps είναι τα πιο δύσκολα από όλα με τις περισσότερες απαιτήσεις.
ωραια ... τ5 εχω λαμπες 4 χ39 watt και καλη κυκλοφορια εχω , μαγνησιο το σαββατο ειχα 1300 και καλιο 300 και γενικα ειμαι καλα με τις μετρησεις μου . οποτε να κανω το βημα ..... ευχαριστω πολυ και παλι το ενυδρειο σου ειναι πολυ καλη δουλεια !
__________________
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01313 seconds with 10 queries