Θέμα: Οξυζενε?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #38  
Παλιά 22-04-12, 14:48
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από imichal Εμφάνιση μηνυμάτων
.... Αν κανει την εμφάνιση της πρεπει να πάρει καποιος άμεσα μετρα για να την εξαφανισει γιατι αμα απλωθεί και πιάσει όλο το ενυδρειο δύσκολα μπορεις να την ξεφορτωθείς. .
OK Ηλια, σιγουρα εχεις δικιο, αλλα μιλας για μια κατασταση αφορητη με μαυρες φουντες και τριχες πανω στα φυτα σε ολο το ενυδρειο κλπ.

Εμενα οπως εγραψα, ειναι σε ενα σημειο μονο εκει που σκαει κυκλοφορητης στο ξυλο και πουθενα αλλου (δεν ειναι Hair algae, Fuzz algae, Greenbeard, Staghorn algae, ειναι Brush algae BBA σε αυτη τη μορφη αλλα σε μαυρο χρωμα) και στις κορφες εκει απο λιγες subulata (σε αυτη τη μορφη),
Μαλιστα βρισκεται αρκετους μηνες εκει χωρις να εξαπλωνεται.
Τωρα αν θελει περισοτερο χρονο για να εξαπλωθει και συμβει και αρχισει να συμβαινει και στο δικο μου ενυδρειο .... το οξυζενε με σωστη μελετημενη χρηση, ειναι η καλυτερη λυση κατα την αποψη μου (για μεσα στο ενυδρειο).
Δεν ειμαι απο τους τυπους που θελουν εμφανιση καινουριου σαν "ψευτικου" φυτου και διακοσμητικου και λιγη (σωστη) αλγη μου αρεσει στο ενυδρειο.

Ενα αρθρο που μου αρεσει ειναι εδω.
http://www.malawicichlidhomepage.com...de_greek1.html
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01806 seconds with 10 queries