Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-12, 22:03
Το avatar του χρήστη maria_i_asxeti
maria_i_asxeti Ο χρήστης maria_i_asxeti δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Γεια σας και παλι!
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους σας!
1)Έχω ένα θέμα με τη φωτογραφική μηχανή,δε μπορώ να βγάλω το φλας... και πολλές φορές αλλοιώνει τα χρώματα! Όπως και στη φωτό, που βγήκε πολύ έντονο το χρώμα απο το "πρωτεινικο φιλμ". Δε φαίνεται τόσο έντονο. Να φανταστείτε τη μέρα με το ζόρι το έβλεπα. Τελικά σήμερα έφυγε το περισσότερο "φιλμ" από μόνο του!!! Πριν προλάβω να κάνω κάτι! (Έκανα και αλλαγή νερού μετά)
2)Τα ψεύτικα φυτά τα είχα χρόνια στο ενυδρείο (πιο παλια, πριν τα αληθινα) και ΠΟΤΕ δεν είχανε βγάλει τίποτα. Και τώρα πριν τα ξαναβάλω τα ξαναέβρασα! Αν κρίνετε ότι πρέπει να φύγουν,να τα βγάλω. Αλλά θα μείνει το ενυδρείο ΜΟΝΟ με το ξύλο, και εκτός αυτου, αρέσουν πολύ στον ψαρούλη μου! Πηγαίνει και κρύβεται εκεί!!! Για αληθινα φυτά ούτε λογος στη φαση που είμαι! Ανούμπιες είχα, και τι ειχα τραβήξει... αφήστε τα! Αμα θέλετε σας τα λεω! Αν καποια στιγμή μεγαλωσει το μωρό, ναι, θα ήθελα να ξαναπροσπαθήσω γιατί εννοείται οτι και μου αρέσουν, αλλά και ξέρω οτι ειναι πολύ καλύτερα!
3)Για το φίλτρο, το πρασινο-ασπρο σφουγγάρι το είχα αλλάξει πιο παλιά- νομίζω οταν εβαλα τα αληθινα φυτα,πριν 2 χρονια-αν και μετα καπου ειχα διαβασει ότι δεν πρέπει να το αλλαζουμε ποτέ. Το μονο που δεν εχω κανει και πρεπει να ψαξω ειναι να το ξεβιδωσω. Δεν το εχω δει. Παντως απο την αρχη δεν εκανε περισσοτερη αναταραξη ποτέ. Ξαναφτιάξαμε τον αεραγωγο και τον βαλαμε (κι αυτο αρεσει πολυ στον ψαρουλη!!!)
4)Σας στέλνω φωτο με τον ψαρουλη,οσο μπορεσα να βγαλω γιατι δεν καθοτανε! Στη φωτο φαινεται μεγαλυτερος! Μου ειπατε για τροφες κλπ αλλα εγω εμεινα με την απορια...θα μεγαλωσει άλλο; Μηπως να το ταιζω πιο πολυ; Παλια ειχα χρυσοψαρα, και μεγαλωνανε πιο γρηγορα! Κι εχω δει φωτο μονομαχου στο google στα ιδια χρωματα με τον δικο μου, αλλα πιο μεγαλο,και με μεγαλυτερα φτερα!

Συνοψιζοντας, οι ερωτησεις μου ειναι 2:πρεπει να βγαλω οπωσδηποτε τα φυτα; και αν θα μεγαλωσει ο ψαρουλης, να τον ταιζω πιο πολυ, ή ετσι αργει να μεγαλωσει; Και γιατι καποιοι μονομαχοι ειναι μεγαλυτεροι; Ειναι πιο μεγαλης ηλικιας; Εγω τον πηρα μολις τον ειχανε φερει στο πετ σοπ στο ποτηρακι τον καημενο (ειχα φιλη σε πετ σοπ και της ειχα πει πότε θα κανει νεα παραλαβη να με ειδοποιησει,ωστε να μη ζησει πολυ στο ποτηρακι )

Ευχαριστω και πάλι για τις απαντησεις σας και για τις ευχές σας! Θα περιμενω μεχρι αυριο (Κυριακη) να δω και τις νεες απαντησεις, και Δευτερα πρωι-πρωι, αναχωρω για το μαιευτηριο!!!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P1010006.jpg
Εμφανίσεις:  307
Μέγεθος:  49,4 KB  

Page generated in 0,02292 seconds with 11 queries