Η αεραντλια που ειχα εκανε μια μικρη αναταραξη στο νερο,γι αυτο την ειχα (αλλά και για ομορφια) , γιατι το φιλτρο δεν εκανε ιδιαιτερη αναταραξη και ιδρωνε και το ενυδρειο. Αρα απ οτι φαινεται εχετε δικιο σ αυτο που λετε για το φιλμ που εγινε γιατι ταιριαζει χρονικα και με το κλεισιμο της αεραντλιας. Απλα οι φυσαλιδες μου θυμισανε...σαπουναδα-αν και σαπουναδα δε μπηκε ποτέ στο ενυδρειο,και τα ψευτικα φυτα τα ειχα απο παλια και τα εβρασα και δε νομιζω να βγαλανε χρωμα-δεν ειχα ξαναδει ποτέ! Και μου εκανε εντυπωση πως αποφασισε να κανει φωλια ο μονομαχος μου, μονος του,χωρις να εχει δει ποτέ μονομαχινα...χαχα. Αυριο κανονικα ειναι να αλλαξω το νερο... με τη φωλια τι θα κανω; Να προσεξω να μη χαλασει; Να ρωτησω και κατι αλλο,μια που το θυμηθηκα; Εχει μεγεθος γυρω στα 5 εκατοστα χωρις την ουρα, ειναι μικρουλης κι αδυνατος,και δεν μου φαινεται να εχει μεγαλωσει εδω και 2 χρονια! Τον ταιζω ξερη τροφη (σαν φυλλαρακια,η κλασσικη απο τα πετ σοπ,της σερα) μια φορα τη μερα λιγη (στη μαγειρικη λενε "μια πρεζα αλατι πχ,δηλαδη οσο πιανουν τα 2 δαχτυλα). Μηπως πρεπει να τρωει πιο πολυ; (Μη μου πειτε για ζωντανη τροφη,με το ζορι το ταιζει αυτο ο αντρας μου!)
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις ευχες! Να ειστε καλα!