Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-04, 12:35
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Discos
Υπαρχουν ρητινες στο εμποριο που αποροφουν τον χαλκο. Οχι αμεσα αλλα μακροπροθεσμα αφου ο χαλκος εχει "καθησει" πανω στο υποστρωμα σου και οχι μονο.
Εαν δεν βαλεις κατι να τραβηξει τον χαλκο οτι αλλαγες και να κανεις δεν θα κανουν δουλεια. Οι αλλαγες ομως πρεπει να γινουν μολις βγαλεις τον χαλκο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kamberman
Πηγα να ρωτησω για το turboflotor 1000 multi sl σκιμερ (σε αλλον μαγαζατορα) και μου ειπε οτι το Red sea prizm ειναι καλο και καλυτερα να ριξω τα λεφτα μου αλλου. Τι να κανω με αυτο το θεμα?
Το ενδεχομενο να μην ξερει τιποτα απο αυτη την κατηγορια και να εχει και γνωμη το συζηταμε? Λοιπον το prizm ειναι ουτε για 100 σοβαρα λιτρα για skimming, ενω το αλλο που λεει ο φωστηρας οτι δεν ειναι καλο σε 300 λιτρα σκοτωνει!! Και δεν ειναι οτι το νομιζω απλα, το εχω δει , το εχω σπιτι μου και το καμαρωνω καθε μερα. :P

Μην ακους κανεναν. Ολοι θελουν να πουλησουν οτι εχουν στοκ. Πηγαινε σε κανα σοβαρο μαγαζι, κανε την αγορα σου και τουλαχιστον εαν δεν πιασει και δεν σε ικανοποιηση, μπορεις να μας τα "χωσεις" για να βγαλεις το αχτι σου...

Ολα ειναι στο δικο σου χερι και στην δικη σου τσεπη. Οχι στου καθε ενως.

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01348 seconds with 10 queries