Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lasal
Κώστα
Αν δεν υπήρχε η μεμβράνη τότε θα συμφωνούσα
Αν εξομειωθούν όπως γράφεις θα πρέπει να έχουν και την ιδια στάθμη

|
ως φυσικος απαντω: ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΗ!!! λογω της οσμωτικης πιεσης...
όταν δεν υπάρχει μεμβράνη το φαινόμενο υπάρχει ξανά με πιο εύκολο τρόπο που μακροσκοπικά εμείς το καταλαβαίνουμε ως ανάμιξη διαλυμάτων.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zweet
καλημερα!
δηλαδη το τυροκομιας εχει αλλη χημικη συσταση απο το κοινο χοντρο αλατι?
|
χημική σύσταση της κύριας ουσίας ειναι ιδια NaCl, οι προσμίξεις είναι διαφορετικές και το μαγειρικό είναι εμπλουτισμένο με ιώδιο και βελτιωτικά ροής!
γι'αυτό και το χοντρό αλάτι είναι πιο υγιεινό για διατροφή σε ότι αφορά τη σύσταση του... και αντοίστιχα το τυροκομικό πιο υγιεινό για τα ψάρια μας...